O veste proastă: Raportul „Lunacek”, aprobat de Parlamentul European

O veste proastă: Raportul „Lunacek”, aprobat de Parlamentul European

by -
2 801

O veste ce a produs mâhnire și indignare în rândul creștinilor: astăzi, 4 februarie 2014, Parlamentul European a aprobat, cu 394 de voturi pentru, 176 împotrivă și 72 de abțineri, o variantă a Raportului „Lunacek” ce a suferit modificări doar în puncte neesențiale. Dureros este că parte din prevederile acestui raport contravin convingerilor majorității românilor și vin în sprijinul homosexualității definită ca stare de normalitate.

Este greu de explicat cum acest raport a fost votat inclusiv de un număr de 7 parlamentari români, în condițiile în care aceștia reprezintă în Parlamentul European un popor eminamente creștin în concepțiile sale cu privire la familie și sexualitate. De remarcat, totuși, că 10 europarlamentari români au votat împotrivă, unul s-a abținut, iar alți 12 au fost absenți sau nu au votat.

Raportul se mai numește „Foaia de parcurs a UE împotriva homofobiei și discriminării pe motiv de orientare sexuală și identitate de gen”. „Lunacek” nu are putere legislativă, ci este un instrument politic de avansare a agendei homosexuale, foarte similar cu Raportul pro-avort „Estrela”, scris de lobby-ul feminist radical și de organizațiile de „planificare familială” și respins după o masivă mobilizare cetățenească în decembrie anul trecut, informează pagina www.culturavietii.ro. „Lunacek” are, conform acestui site, următoarele puncte nevralgice, care îl fac indezirabil și periculos:

• Solicită Comisiei Europene și statelor membre ale Uniunii Europene să recunoască uniunile și căsătoriile homosexuale încheiate în alte țări. Scopul este eludarea legislațiilor naționale și atacul direct la căsătoria autentică, bărbat-femeie.

• Solicită statelor membre ale UE să înregistreze și investigheze așa-numitele „crime motivate de ură” la adresa homosexualilor și să adopte legislație penală contra incitării la ură pe baza orientării sexuale și identității de gen. Acest tip de legislație, acolo unde ea există, servește exclusiv pentru suprimarea exprimării opoziției publice față de stilul de viață homosexual și față de agenda homosexuală și are prea puțin de-a face cu „ura”. Totodată, pretinde ca persoanele LGBT să nu fie în nici un fel restricționate în exprimarea publică și de adunare. Așadar, Raportorul practică un dublu standard, creând astfel o așa-numită „discriminare pozitivă”, absolut nejustificată, a unui grup construit artificial.

• Transformă „minoritățile sexuale” în grupuri privilegiate în fața legii.Raportul privește exclusiv drepturile persoanelor lesbiene, gay, bi și trans, extrage drepturile acestora din contextul larg al drepturilor omului, subminând astfel principiul universal al drepturilor omului.

• Continuă instituționalizarea unui curent de gândire pur ideologic, agresiv, contrazis de realitate și de legile naturii: „teoria genului” pretinde că între bărbat și femeie nu există nicio diferență, că rolurile sociale tradiționale sunt construcții artificiale, stereotipale și că pe acest criteriu ar trebui interzisă orice formă de „discriminare de gen”. Pilon central al revoluției sexuale, „teoria genurilor”, a deconstruit fundamentele morale ale civilizației europene, valorile și instituțiile civilizației noastre și a deschis calea spre „căsătoria între persoane de același sex”. Binomului multimilenar pe care s-a întemeia societatea, Bărbat-Femeie, această teorie îi opune o pleiadă de identități șanjabile și confuze, în perpetuă mișcare (LGBTQIA…). Conform promotorilor săi, Feminitatea și Masculinitatea ca identități solide și cadru de manifestare a relațiilor sociale ar trebui suprimate.

• Solicită CE să continue monitorizarea actuală a problemelor legate de orientarea sexuală și identitatea de gen în țările candidate la aderarea la UE. Aceasta este o tentativă de a forța îndeplinirea obiectivelor agendei homosexuale ca o condiție pentru aderarea la Uniune.

(Sursa: Doxologia)

(Visited 139 times, 1 visits today)

2 COMMENTS

 1. Trebuie sa ajungem sa ne spurcam CA EI,pt a fi pe placul lor.
  Numai asa vom putea fi priviti ca integrati in UE.
  Cine se face frate cu dracu NICIODATA nu va avea liniste.
  Mantuirea vine prin invatatura Lui Hristos ,cea ortodoxa ,ci nu prin asimilarea pacatelor altora.
  Aici depinde numai si numai de noi.Nici macar de patriarh.
  .Reprezentantii nostri ne-au tot aratat si demonstrat in 20 de ani de mutilare nationala care sunt obiectivele lor.
  Spurcaciunea asta se vrea aplicata mai mult in tarile ORTODOXE si mai ales la noi.
  Educatia ortodoxa trebuie facuta in casa cu copiii nostri,pt ca la scoala se ocupa invatatura UE de ei pt a-i
  devia sufleteste si trupeste de la conceptia SANATOASA NATURALA ORTODOXA care se gaseste doar in familia compusa din barbat-femeie-copii.
  Patriarhul AR TREBUI sa iasa la rampa sa atace astfel de anomalii ,crestine si mai ales ORTODOXE,dar deeee,il copiaza si iel pi papa di la Roma,ca doar is europian.
  De dragul integrarii „fratesti” cu UE ,cu vremurile astea sa nu cumva sa ajungem sa avem vreun presedinte sau patriarh deviat sexual in viitor.Nu m-ar mira.
  „Frumoasa”zestre ne pregatesc VANDUTII astia de-acum.
  Dumnezeu cu mila!daca o mai are.

 2. Urmeaza pedofilii,zoofilii s.a.m.d.sa aibe drepturi .
  Dreptul la ce???
  Intr-o tara ORTODOXA.
  Vedeti unde vrea dracu sa strice?
  Pt.asta am intrat in UE,ca sa fim distrusi din interior,cu acte in regula.
  Totul depinde de noi.
  As propune intregii natiuni sa iesim cat mai repede din UE,dar tare imi lasa impresia ca e prea tarziu.
  Interesul rusilor si al UE,e sa ne aibe la cheremul lor,pt a-si masca migratia rusilor,ucrainienilor,moldovenilor,in vest,cu pasaport ROMANESC.
  Saraca Romanie ,e tranzitata numai de dusmani.
  Toti se folosesc de ea.
  Faptul ca homosexualii vor drepturi egale cu fAM.NORMALA,SANATOASA(barbat-femeie-copii),inseamna ca cineva vrea ca populatia Romaniei sa scada,sau chiar sa dispara.
  Parlamentarii si capii bisericii nu mai urmaresc demult starea sanatatii sufletesti si trupesti a populatiei,lasand pe dracu sa-si faca de cap,dand legi ANTICRESTINE si mai ales anti Ortodoxe,prin gura UE si „dragoste”spirituala cu ereticii rasisti din vest.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.