Organizatii pseudo-democrate subjugate „Moscovei” ii ameninta pe cetatenii romani sa nu se...

Organizatii pseudo-democrate subjugate „Moscovei” ii ameninta pe cetatenii romani sa nu se alature fratilor de peste Prut in manifestatiile nationaliste de 1 Decembrie: „Suntem multi si avem puterea. Baieti, linistiti-va!”

by -
7 2495

Principalul portal de știri din Moldova, Unimedia anunță: Risc de „război” pe 1 decembrie la Chişinău.

Ziariști Online: Moscova pregătește un 1 decembrie fierbinte la Chișinau după scenariul 7 aprilie.

Conform Unimedia, Mişcarea de Tineret ”Voievod”, Asociaţia Obştească ”Scutul Moldovenesc” şi Mişcarea Naţională Democrată din Republica Moldova atenţionează că „Scenariul din 7 aprilie se poate repeta”, referindu-se la manifestaţiile care urmează să fie organizate la Chişinău pe 1 decembrie, de Ziua României.

Organizațiile moscovite se arată deranjate de desfăşurarea acestor acţiuni care, în opinia lor, au scopul de a reactiva spiritele naţionaliste în rîndul populaţiei din  Moldova, ceea ce ”este contrar valorilor şi principiilor tineretului moldovenesc şi reprezentanţilor minorităţilor naţionale, care locuiesc în ţara noastră”.

Liderul Mişcării de Tineret „Voievod”, Nicolae Pascaru: „Noi avem putere. Noi suntem mulţi, se vor alinea toate cluburile de arte marţiale, băieţi liniştiţi-vă!” Tot acesta a mai declarat: „Nu aduceți legionari de peste Prut, situaţia este nestabilă şi acest marşuri nu trebuie să aibă loc.”

Site-ul ZiaristiOnline.ro ne anunta ca in conditiile unui scenariu tip 7 aprilie, in cazul in care rezultatul alegerilor de pe 28 noiembrie nu va fi cel scontat de strategii KGB/FSB, trebuie si este luat in considerare atat de specialistii SIS cat si de catre cei ai SRI si SIE.

Tot ZiaristiOnline.ro afirma ca intentia pare sa fie folosirea pe post de figuranti si scaparatori de cremene a membrilor unor organizatii romanesti, dintre care unele deja sunt stipendiate de catre “prietenii” de la Rasarit. Organizatii dubioase ai caror membri au fost folositi si in violentele din 7 aprilie 2009. Astfel, pe 7 aprilie au putut fi vazuti actionand cot la cot tineri aparent din “tabare opuse”, cum sunt asa-zisii “Noii Golani” si moldovenistii provocatori de la “Voievozi”, “sportivii lui Stati” (foto).

(Visited 213 times, 1 visits today)

7 COMMENTS

 1. Tema,nu mai este de actualitate,personal consider ca nu sinteti de condamnat din moment,ce nu vi sa predat la scoala decit o istorie trunchiata dupa calapod bolsevic.R. Moldova are si ea 20 de ani de cind se autoguverneaza si cu ajutor de la Moskova,dar mai putin,intrucit moldovenii,marea lor majoritate,au inteles in final ca Basarabia,care e inca mai intinsa,ca R. Moldova,este pamint Romanesc,luat cu japca,in urma unui tratat intre 2 ministri de externe,al Germaniei Naziste si ai Imperialilor Sovietici, respectiv Ribentrop si Molotov,care ultimatum adresat catre Guvernul Roman sa finalizat in trei zile,fara lupta.Sa auzim numai de bine,!.

 2. Nu vă ruşinaţi de originea voastră ţărănească. Printre strămoşii fiecăruia dintre noi neapărat sînt ţărani. Va veni timpul, cînd toţi moldovenii vor construi case şi se vor întoarce „la pămînt”. Ţineţi minte, cultura noastră s-a născut şi s-a păstrat la ţară. Un moldovan trebuie să ştie, că în limba noastră s-a păstrat vechiul cuvînt indo-european „ara” − a ara, de la care au provenit cuvintele „arian” şi „aristocrat”. Majoritatea familiilor aristocratice europene au rădăcini ţărănești.

 3. Еste imposibil să faci lucruri bune, gîndind negativ. Ţineţi minte, numai gîndurile pozitive despre viitorul ţării şi al poporului sînt capabile să genereze planuri de dezvoltare a personalităţii, a familiei, a afacerilor, a societăţii, care la rîndul lor să ducă la schimbări pozitive în viața noastră. Numai o persoană care crede în viitorul prosper al ţării sale poate făuri pentru şi întru această ţară − proiecte noi, locuri de muncă; se poate implica eficient în politică, este capabilă să promoveze idei noi în diverse domenii ale vieţii publice.

 4. Domnule Victoras,

  huliganii de la Voievozi si de la Scutul Moldovenesc nu merita nici un respect! Daca ar fi miscati de sentiemente patriotice adevarate ar fi fost pro-unionisti si nu filo-rusi, asa ca, atat timp cat ordinele le primesc probabil de la moscova, atitudinea lor este una de condamnat si de combatut!
  Basarabia Pamant Romanesc!

 5. Nu au ce cauta aceste organizatii extremiste in Basarabia ,si nu trebue sa uitam ca de fapt merge vorba de un stat suveran R.Moldova care merita un respect la justa valoare si sa nu uitam ca Romania printre primele a recunoscut acest stat cu alte state mambre a ONU .Moldovenii se apara si aceasta este evident noi romanii trebue sa-i sustinem si sa-i ajutam frateste nu cu provocari de trei bani cu mizeria noastra de NOUA DREAPTA SAU STINGA .Si Basescu este problema de peste Prut ,interesul este alegatorii cu cetatenie romana .Respect pentru R.Moldova respect pentru Voievozi ,respect pentru Scutul Moldovenesc .Fratele la nevoe se cunoaste sa ne unim intro Europa comuna.

 6. Eu cred ca ceea ce fac rusofilii este doar intimidare. De cand minoritatile nationale decid intr-o tara? Daca romanii vor sa-si manifeste dragostea pentru poporul roman si patria mama (vreti nu vreti, istoria o spune!), nu vad de ce sa fie impiedicati, atata timp cat, teoretic, ei au dreptul la libera exprimare! Eu cred ca de fapt rusofilii incita la violenta… Legionarii reclama doar negarea istoriei si nedreptatirea romanilor de peste Prut. Daca totul va degenera in violenta, va fi vina si raspunderea rusofililor!

 7. CE ISTORIE A-TI INVATAT? CE LIMBA VORBITI? STEFAN CEL SFINT A AVUT CAPITALA LA SUCEAVA SAU LA CHISINAU.MARII OAMENI DE CULTURA PE CARE II RECUNOASTETI CA ,,MOLDOVENI ” SINT DE FAPT ROMANI: STEFAN CEL MARE, EMINESCU, IORGA,ALEXANDRI,COGALNICEANU,IOAN CUZA,si altii.
  ,,tu imi esti frate ,eu ti-s frate in noi doi un suflet bate!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.