Hackerii nationalisti au salvat din nou onoarea Romaniei. Romanian National Security a...

Hackerii nationalisti au salvat din nou onoarea Romaniei. Romanian National Security a blocat presa din Ungaria in numele lui Avram Iancu

by -
37 862

Atacul din ziua de duminica a afectat cel putin patru dintre cele mai importante surse de informaţie din Ungaria, printre care amintim tv2.hu (#1, #2, #3), budapesttimes.hu, magyarhirlap.hu şi echotv.hu. Site-urile sunt si acum indisponibile. :)

Romanian National Security
Aparam Onoarea Tarii Noastre

„V-aţi înşelat crezând că la o palmă dată istoriei şi poporului Român (15.03.2011) noi vom întoarce şi celălalt obraz. Conştiinţa naţională ne obligă să luăm măsurile morale pentru ca Eroii Neamului Român să se odihnească în continuare în linişte. I-ati inviat din somnul lor cel vesnic pentru a-i defaima, le-ati profanat mormantul prin dezinformare, si i-ati “spanzurat” crezand in falsa razbunare.
Acesta este raspunsul dat celor care au uitat ca maghiarii reprezinta o minoritate in Romania, celor care inca nu au realizat ca Mihai Eminescu este pretuit la rangul de simbol national, si celor care mai au curaj sa ne tina in propria tara prelegeri de pedeapsa si onoare cand noi inca nu ne-am vinedecat durerea sufleteasca de la pierderea unui campion: Marian Cozma. Odihneasca-se in pace.
Nu vom uita şi nu vom ierta. Puneţi-ne răbdarea la încercare!
Dumnezeu sa fie milostiv cu sufletele voastre. Asa patesc toti cei care gresesc impotriva natiunii romane“.
“…Nepricopsitii nu pot intelege
Ca nu-i Ardealul un tinut de robi,
El simte si vorbeste romaneste
si nu asteapta legi de la neghiobi”
A doua scrisoare catre Avram Iancu
Adrian Paunescu
Aceasta este mesajul postat de gruparea Romanian National Security pe site-urile publicaţiilor maghiare.

“O organizaţie de hackeri români ce au luat în mâini legea şi pedepsesc statele străine” este deviza celor de la Romanian National Security, care au accesat şi modificat paginile principalelor site-urilor ungureşti, aşa cum au procedat şi cu alte ocazii (vezi mai jos, in baza articolului).

World IT.info: La aproape un an de la ultimile lovituri date de organizaţia Romanian National Security, gruparea a ieşit la iveală, de nicăieri. Pentru cei care au pierdut evenimentele de anul trecut, RNS este o organizaţie de hackeri români ce au luat în mâini legea şi “pedepsesc” statele străine, în special presa online şi televiziunea, accesând şi modificând paginile principale ale acestora în mod neautorizat. Anul trecut a fost un val de atacuri venit din partea grupării îndreptat către state precum UK, Italia, Franţa ce au publicat în media articole şi înregistrări în care românii erau confundaţi cu ţiganii într-un mod josnic.

După acele raiduri, gruparea a intrat în anonimat şi nici până astăzi nu sunt cunoscute informaţii concrete despre băieţii care organizează aceste raiduri. Unii susţin că grupul nu ar fi nici măcar român, deşi mesajele nu prea confirmă acest lucru.

De ce Ungaria?

În urmă cu câteva zile, extremiştii maghiari din Plutonul Secuiesc, organizaţie extremistă afiliată Gărzii Maghiare – respectiv functionarul public Csibi Barna si inca un acolit – , au organizat, la Miercurea Ciuc, cu ocazia Zilei maghiarilor, o manifestaţie publică în care l-au “spânzurat” pe Avram Iancu, liderul moţilor care au luptat în 1848-1949 cu trupele maghiare conduse de Kossuth Lajos.

Analiza atacului

Evenimentul a dat naştere unui val de proteste, care a atins şi gruparea RNS ce la doar 5 zile de la eveniment loveşte puternic Ungaria. Mesajul publicat de aceştia fac referire directă la evenimentul de pe 15.03.2011. Atacul din această dimineaţă a afectat patru dintre cele mai importante surse de informaţie din Ungaria, printre care amintim tv2.hu (#1, #2, #3), budapesttimes.hu, magyarhirlap.hu (site-ul este indisponibil deja) şi echotv.hu. Toate aceste website-uri au avut afectate pagina principală sau o parte din subdomenii. Structura paginii este asemănătoare cu cea folosită în atacurile de anul trecut ce ne poate duce cu gândul la aceeaşi grupare, dar acest lucru nu îl garantează nici ei, şi nici nimeni altcineva momentan. Motivul ce este invocat de mesajul deţinut de site-urile presei şi televiziunii din Ungaria confirmă faptul că ei doar doresc să atragă atenţia asupra faptului că istoria României nu poate fi alterată şi umilită de o minoritate, cum sunt ungurii.

Notă WII : Materialul prezentat reprezintă doar relatarea evenimentului, worldit.info nu a incurajat şi nu incurajează astfel de demersuri. Alte detalii de la WII despre RNS

Nota Roncea.ro: Dimpotriva, eu unul ii incurajez pe baietii de la RNS sa-i arda pe toti bozgorii din lume!

Sursa: Roncea.ro

(Visited 230 times, 1 visits today)

37 COMMENTS

 1. …“Să nu dea Dumnezeu cel sfânt să vrem noi sânge, nu pământ !” …
  Intamplator am ajuns si eu pe aici! Sincer sunt incantat de comentariile voastre. Ma nelamureste insa un singur fapt. De ce numai UNGURII !!?? Dupa parerea mea si AUSTRIA trebuie sa ne preocupe. Aici este leaganul EVREIESC care ne face „robi” comform TALMUDULUI. Vanzatorii de tara, TRADATORII de care facea referire cineva intr-un comentariu mai sus, nu s-au sinchisit sa puna la mezat TARA. Au vandut pe nimica toata industria de petrol, subsolul cu tot ce-i in pamant, si „FIERUL VECHI” din fabrici. Nu mai vorbesc de PADURI. Acum a venit randul METALELOR PRETIOASE.
  HALAL DEMOCRATIE! HALAL STATALITATE! VAGABONZII de ieri, TRADATORII de azi!

  …”sa vrem noi sange”… din vena tradatorilor cred ca ar fi o „mantuire”. Un gest de respect pentru cei cazuti in slujba idealurilor nationale. Un motiv in plus sa ne privim mandrii in oglinda cand ne barbierim. Sa nu mai stam „aplecati” si ‘gadilati’ in anus.

  TREBUIE RESTABILITA DEEMNITATEA !

  VINOVATII: Sefii serviciilor secrete, petre roman, nastase adrian, basescu traian, pentru TRADAREA INTERESELOR NATIONALE, precum si ungurii si romanii (sefii romsilva)care au defrisat padurile.

  „NU MAI TREBUIE INTORS SI CELELALT OBRAZ”

 2. @adrian botocan,prescriu in totalitate comentariul tau,plin de sensibilitate poetica si adevar patriotic! Sa auzim numai de bine!

 3. Sentimentul de patriotism şi de mândrie naţională este firesc, specific tuturor oamenilor legaţi de pâmântul unde s-au născut şi trăiesc ! În concepţia mea, acest simţământ nobil nu are nimic comun cu vreo anumită culoare politică sau formă de oraganizare a societăţii în care trăiesc oamenii . Iar atunci când cineva din afara spaţiului respectiv sau de oriunde de aiurea se manifestă împotriva sentimentului pe care mulţi îl eludează cu bună ştiinţă (!), în mod firesc, automat, el se acutizează. Nu pot să nu sesizez o anumită nuanţă în cele ce-i spunea Mircea lui Baiazid : „Mulţi durară după vremuri peste Dunăre vreun pod, de-au trecut cu spaima lumii şi mulţime de norod ; împăraţi pe care lumea nu putea să-i mai încapă au venit şi-n ţara noastră de-au cerut pământ şi apă ! Şi nu voi ca să mă laud …” , dar şi în zilele noastre, răposatul Adrian Păunescu : ” C-aţi luat o ţară de mai mare dragul şi i-aţi distrus averile şi steagul, s-ajungem colonia de ocară care-şi va cere scuze în maghiară !” Şi atunci, şi acum, dintotdeauna, dreptatea celui tare învinge ; să fiu iertat pentru excesul de literatură română, dar nici George Coşbuc nu simţea altfel decât româneşte când spunea: „Să nu dea Dumnezeu cel sfânt să vrem noi sânge, nu pământ !” …
  Indubitabil peştele de la cap se strică ! Adaosul acela cu coada peştelui este o speculaţie ieftină !!! Spaţiul nu-mi permite să relatez ceeace ştiu eu, un „regăţean” despre sentimentele românilor ardeleni, aşa că voi pune punct aici, mulţumind celor care mi-au înlesnit expunerea părerilor mele, precum şi celor care – eventual – au avut curiozitatea şi răbdarea săcitească aceste rânduri …

 4. Bravo frați români de peste Prut!! Mult respect. Așa s-o țineți și-n continuare.

 5. Si eu sunt de acord cu cei de la RNS si cu orice raspuns media la adresa celor care ne ataca istoria si demnitatea nationala. Bravo celor de la RNS! Nu sunt insa de acord cu cei care generalizeaza si acuza toti cetatenii de nationalitate maghiara din Romania cu apelativul de ‘bozgori’. Nu toti sunt la fel, eu am o multime de prieteni maghiari din Romania si care au o doza de patriotism romanesc, in plus sunt si oameni deosebiti. Deci, sa nu amestecam si/sau sa confundam lucrurile. La fel cum sunt romani nemernici, si-n randurile celorllate nationalitati exista uscaturi 🙁

 6. unde esti tu TEPES DOAMNE ca punand mana pe ei sa nu-i bagi la puscarie…..sa-i tragi in teapa,sa scapam pe veci de ei.

 7. Amin!
  …şi să-i lumineze şi pe cei ce nu-L cunosc pe El.
  „Cel ce în toată vremea şi în tot locul, în cer şi pe pământ, eşti închinat şi slăvit, Hristoase, Dumnezeule;
  Care pe cei drepţi îi iubeşti şi
  pe cei păcătoşi îi miluieşti,
  Care
  pe toţi
  îi chemi la mântuire,
  pentru făgăduinţa bunătăţilor ce vor să fie,
  Însuţi, Doamne,…”

 8. @Constantin-ox Doamne ajuta! Domnule Constantin , nu trebuie sa-mi multumiti (sau sa-i multumiti cuiva),asa cum nici eu nu astept multumiri de la compatriotii mei ,atunci cand e vorba de pus umarul la lupta pt salvarea tarii ,sa aparam ortodoxia tot prin rugaciune . Aveti dreptate la cele spuse mai sus.Si catolicii s-au gandit la universalitate ,si s-au conditionat( inconstient)ramanand limitati ,fiind predispusi la ceea ce au „produs”si facut dupa, cautand „salvarea” lumeasca ca cea de acum :internationalitate ,”fraternite,liberte,(au ales libertinajul care este altceva (mai grav )…promovand un dumnezeu lumesc fals limitat artficial produs m—–c , ecumenic. Asa se intampla cand se cauta salvarea prin dumnezei ecumenici europei… De-asta am spus ca ma doare pt faptul ca unii romani se lasa „scoliti”de acest dumnezeu european, prin cuvinte frumoase ,aducatoare de adevarate „valori” (lumesti). De-asta am spus ca romanii au avut ochi din timpuri vechi pt Dumnezeul Adevarat si neschimbat.Tocmai de asta Dumnezeu S-a facut simtit printre noi ,chiar si in timpul razboaielor.Ceea ce imi provoaca teama, acum in vremurile astea,este ca prin scoli si peste tot chiar se introduce acel dumnezeu artificial european universal chiar,,daca vreti ,international,cu valori perfecte pt a ne duce cu totii dupa el …acolo…Logic ,ca ma doare vazind ca romanii mei isi pierd timpul cu artificii create( tot de acei) ,cu scopul de al indeparta pe ortodox de la adevaratele capcane reale,ale Romaniei si ale tarilor ortodoxe,daca vreti. „Democratia”pe care tot ei au inventato, de fapt conceptia de democratie e pt a slabi privirea si orientarea catre adevarata libertate cea de la Dumnezeu Adevarat.Daca observati in istorie ,democratia a fost instaurata intotdeauna dupa o mare suferinta ca la noi dupa revolutie ,,dar intotdeauna fizica prin razboaie,foamete etc.,.,pt a o introduce apoi dupa comoditatile limitatilor universali.Cand cineva vrea democratie ,este ca si cum ar cauta raiul pe pamant ,salvarea pe pamant,viata vesnica in rai dar pe pamant.Numai si numai la Dumnezeu nu…Dumnezeu a venit o singura data cu o singura invatatura pe pamant.,La straini de alta religie nu am pretentii,dar la romani ortodocsi….ne inecam ca tiganul la mal?!,(v-am facut sa rideti ?) Noi ,romanii ar trebui sa stim ca Dumnezeu nu ne lasa ,atata timp cat ramanem in invataturile Lui,si in rugaciune ,inca avem ochi si urechi ca Sa-l auzim si simti in sufletele noastre .Apropo, dupa cum spuneati,sa ne lasam cuceriti iubiti inundati de dragostea lui,numai asa rugaciunile noastre vor birui cum a mai biruit toti dumnezeii falsi care s-au perindat pe la noi…Si acum domnule Constantin ca sa „nu va multumesc”,va spun DOAMNE AJUTA -I PE ROMANI PE CEI DE BUNA CREDINTA IN ORTODOXIA CEA STRABUNA ,AMIN !!!

 9. @all

  Noi, românii, autohtonii acestui pământ, nu ţinem cont nici de romanism (care a fost folosit cu scopul de a ne catoliciza) şi nici de dacism (care, mai nou, se doreşte a fi folosit drept pretext pentru introducerea sincretismului nirvanic). De niciunul nu ne pasă – noi suntem creştini ortodocşi, ai lui Hristos. Singurul Cuceritor al românului este El. Restul? Interese.

  Asta e esenta! Multumesc constantin_ox!

 10. @Gh. Nosca [wich]Says [on] March 21, 2011 at 11:32 am
  „Ar trebui, totusi, UNIREA tuturor fortelor care simt romaneste, dar cu deschidere catre universalitate.De fapt cred ca am folosit un pleonasm, pentru ca, prin traditie romanii au vocatia universalitatii.”.

  Pardon! Românii nu se limitează la universalitate, ci iubesc şi caută dasăvârşirea. Universul e prea mic pentru om, el – omul – a fost creat pentru altceva, care cuprinde dar nu se limitează doar la universul acesta, iar acest lucru l-a intuit dintotdeauna românul (dacă vrei dta – dacul, vlahul, valahul, rumânul etc)… .
  Apropos, nu vă mai certaţi, vă rog (vezi commenturile de la https://foaienationala.ro/ungaria-debuteaza-la-presedintia-ue-cu-harta-ungariei-mari-care-include-si-transilvania.html). Noi, românii, autohtonii acestui pământ, nu ţinem cont nici de romanism (care a fost folosit cu scopul de a ne catoliciza) şi nici de dacism (care, mai nou, se doreşte a fi folosit drept pretext pentru introducerea sincretismului nirvanic). De niciunul nu ne pasă – noi suntem creştini ortodocşi, ai lui Hristos. Singurul Cuceritor al românului este El. Restul? Interese.

  Nu istoria salvează (mântuie) neamul, ci Mântuitorul. Internaţionalitate, universalitate…, globalizare? Ce micime, ne jigniţi…

 11. Gipsy,
  Te apreciez pentru acest comentariu. Neamul romanesc are nevoie de astfel de oameni.
  Dumnezeu sa-ti ajute!

 12. DOMNULE CEZAR MACHIDON,ACCEPTATI SCUZELE MELE D-STRA SI CEILALTI COMPATRIOTI PT LIMBAJUL VULGAR,DAR SA STITI CA AM GRIJA CA ROMAN, TOCMAI CA SUNT ROMAN (CU REPUTATIA COSMETIZATA DE RIGOARE),SA DAU EXEMPLU DE COMPORTAMENT ORTODOX. EXACT CUM AM SPUS MAI SUS ,ROMANII AU CONVERTIT MULTE POPOARE LA CRESTINISM LA ORTODOXIE PRIN COMPORTAMENTUL LOR,ADICA AL NOSTRU,. DOMNULE CEZAR E ADEVARAT CE SPUNETI ,CA EI VOR INCETA SA MAI ATACE ATUNCI CAND VOR INTELEGE CA AU GRESIT.CREDETI CA STRABUNII NOSTRI N-AU INCERCAT IN TOATE MODURILE ?! DOMNITORII NOSTRI ,PANA SA PUNA MANA PE SABIE,RIDICAU MANASTIRI SI INAINTE SI DUPA RAZBOI NIMENI DINTRE DUJMANII TARII N-AU AVUT OCHI SA VADA….NU EXISTA ORB MAI ORB DECAT CEL CARE NU VREA SA VADA.CAND UN POPOR E RAU INTENTIONAT, RAU INTENTOINAT RAMANE….RAZBOAIELE ROMANILOR AU FOST INTOTDEAUNA DE APARARE(TOATA EUROPA STIE ASTA) NICIDECUM DE COTROPIRE.ACUM DIN PACATE AM INTRAT IN EUROPA ,TOCMAI PT CA SA FIM DISTRUSI PE TOATE PLANURILE SI MAI ALES RELIGIOS.TOCMAI DE ASTA AM AVUT COMUNISMUL , RAZBOAIE ,REVOLUTIA 89 CU MORTI,CU FOAMEA DIN TARA SI TOT ASA,DAR ORTODOXUL SE SALVEAZA PRIN CRUCE,CA DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS. SA CONTINUAM A NE RUGA CU TOTI PT CEI CARE IUBESC TARA NEAMUL ,ISTORIA. DOMNILOR ,EU AM PLANS,SI AM APARAT ONOAREA TARII PRIN MUNCA PE CARE O FAC,PT CA ACOLO M-AM NASCUT,ACOLO AM CRESCUT SI INVATAT ACOLO S-AU BOTEZAT STRBUNICII, BUNICI, PARINTII ,FRATII, VECINII CHIAR SI DUJMANII ORBITI DE RASISMUL CARE SE PROMOVEAZA ACUM IN TARA.SUNT PRIMUL CARE AS DESFIINTA MANELELE,SI TOATA SCURSURA ASTA . AS DARAMA TOATE PALATELE FARAONICE DE PROST GUST .DIN CAUZA LOR O BUNA PARTE DIN TIGANI AU DE SUFERIT…DAR UITATI, CE PREFERA ROMANUL ,UN PATRIOT TIGAN SAU UN PARLAMENTAR CARE ASI VINDE NEAMUL TARA SI ISTORIA?’?SA INCERCAM SA AVEM OCHII CATRE PERICOLELE REALE NU SPRE GAINARIILE TIGANILOR.”FRATII EUROPENI”VOR CA ROMANUL SA NU VADA ADEVARATELE PERICOLE PE CARE TOT EI LE COSMETIZEAZA PRIN TIGANI,.NU TIGANII NU ROMANII AU PRODUS CRIZA MONDIALA .TOATE ASTEA SUNT „FABRICATE „PT A CONDITIONA PE ROMANI SA TACA ATUNCI CAND L-I SE FURA TARA DE SUB PICIOARE.MA DOARE PT TARA ROMANEASCA CHIAR DACA SUNT TIGAN O IUBESC SI NIMENI NU-MI COMANDA PE SENTIMENTELE MELE…DUMNEZEU SA NE AJUTE SI SA BINECUVANTEZE TOT CE ESTE ORTODOX SI BINE INTENTOINAT . DOAMNE AJUTA!

 13. Dacă vreți să faceți acum ceva pentru Neam,
  dacă vreți să faceți acum ceva pentru Avram Iancu,
  iată,
  https://foaienationala.ro/proclamatia-pentru-mausoleul-de-la-tebea.html#more-3356
  sau
  http://www.taraiancului.ro/

  Semnați!
  și dați mai departe, ca să semneze cât mai mult!

  Cineva – strict întâmplător de etnie maghiară, desigur – blochează cu încăpățânare proiectul.
  Semnați și dați mai departe, să fie cât mai multe semnături!

 14. Gipsy si restu’,
  Atitudinea noastra fatza de toti cei de alt neam sau credinta nu trebuie sa fie una de contraatac, de razbunare, de violenta (chiar si prin limbaj). Niciodata nu vor inceta sa ne atace daca noi procedam astfel. Ei se vor opri doar atunci cand vor intelege ca ceea ce fac e gresit, nu cand vor fi infranti intr-o lupta (indiferent pe ce plan se desfasoara ea). Pentru ca orice trupa infranta isi va reorganiza efectivul si va ataca din nou, si din nou, pana vor birui ori vor fi biruiti pana la ultimul. Dar cum niciun crestin nu vrea moartea altui om/neam, atunci singura batalie cred ca trebuie sa fie cea culturala si spirituala, trebuie sa fie exemplul nostru, „Lumina lumii” care trebuie sa fim ca si crestini dupa cum Hristos Iisus ne-a spus.
  Doamne ajuta!

 15. Braaaavoooo baietii RNS,bozgorii astia mananca ***** peste tot pe seama romanilor,.dati-mi voie sa va spun ,ca ma cert cu ei fff.des e un popor de provocatori si oportunisti.ne-a denigrat tara si istoria cum au vrut ,iar occidentul tot lor le ia apararea,pt ca sunt” catoliciti” dupa comoditatile europene .ei au fost si vor ramane un popor parvenit.Se simt inferiorizati istoric si cultural pt faptul ca sunt huni domesticiti de jmecherii oportunisti catolici.Intotdeauna occidentului i-a convenit ca hunii sa ne stea in coaste,e o poveste veche.occidentul joaca pe prostia hraparetilor unguri,asa cum au facut-o si cu alte popoare cotropitoare care s-au perindat pe la noi.toate astea pt a slabi credinta ortodoxa si pt a deveni o tara slugarnica lor.Dar romanul a fost primul din Europa care a convertit la credinta prin insasi comportamentul sau in lungul istoriei. Ce e drept ca ,,,,,, cu o rasa ca hunii n-o scoti la capat… i-mi iubesc tara si o fac cunoscuta prin arta mea considerandu-ma o mica rugaciune. NU TIGANII VAND TARA ,CI SLUGARNICII OCCIDENTULUI .BRAVO RNS bine ca existati!!!!!!!AVRAM IANCU TRAIESTE PRIN VOI!!!! PRIN NOI TOTI!!!!!!!

 16. Asa baieti,foarte bine ati facut si sa nu va lasati niciodata,sa ai atacati cat mai mult si cat mai profund pe oricine isi va bate joc de neamul si tara noastra.Sa ai scoatem din net pe cat mai multe zile,sa sufere.Iar ca o forma ar fi indicat ca atunci cand doresc remedierea sa fie de felul parolei „scuze poporului roman,recunoastem Romania in vechile ei granite,nu avem nici o pretentie …”

  bravo baietii RNS

 17. Inteligenta miscare. Dar asta pare doar un antrenament. Si slujeste mai ales mentinerii vii a unei constiinte nationale careia n-avem ocazia prea des sa-i verificam existenta si intensitatea.
  Natiunea maghiara cu memoria ei imperiala sint o tinta ideala in poligonul de testare a constiintei nationale.

  Bine baieti! Rabdare si antrenament. Vegheati si testati-va armamentul. Nu se stie cind va fi nevoie de el intr-un razboi adevarat!

  Iar pentru Roncea.Ro: Cum sa-i ardem dom’ne pe toti bozgorii din lume? Si pe urma pe cine mai testam constiinta noastra nationala?

 18. Un mesaj impresionant din partea romanilor nostri de la Romanian National Security.E timpul sa ne ridicam capetele lasate in jos de umilinta. E timpul sa raspundem cu aceasi moneda tuturor celor care ne injosesc istoria si calca in picioare memoria eroilor nostri

 19. Minnunat!

  Si acum cei cu paginile date peste cap ii vor da in judecata pe baietii nostri si ii vor baga la zdup. Pentru ca nu exista lege sa nu-l spanzuri pe Avram Iancu, dar exista lege sa nu intri frauduos in paginile altora.

  Incidentul trebuia adus la cunostinta UDMR-ului si rugat sa-si ceara iertare, sa ia atitudine si sa puna in ilegalitate miscarea.

  Am pierdut unde puteam castiga.
  PAcat.

 20. Bravo voua, ROMANI!!! in sfirsit cineva a luat atitudine fata de felul cum nenoroc.itii de boz.gor.i si i-a invata sa-si lase capul in jos !!!! Bravo voua !!!! traiasca ROMANIA !!!!

 21. sooper tare! baieti, kt despre politicieni sa-i fuc(t) in guritza k nu le pasa deloc de noi!

 22. Bravo RNS! Forta de REACTIE! Sa ne dezbaram de raul obicei de a mai intoarce si… celalalt obraz!!!

 23. Sper ca vitejii din RNS sa citeasca si mesajul meu. As avea o sugestie pentru ei:

  Ce se intampla intr-un razboi daca inamicul este prins? In mod normal este facut prizonier.

  Ce se intampla intr-un razboi daca un soldat din propria armata tradeaza? In mod normal este pus la zid !!!

  Deci pedeapsa pentru tradatori este mai mare decat pentru inamici. In felul lor, inamicii au o onestitate a lor: lupta cu noi pe fata.
  Si acum intrebarea ce se impune: de ce tradatorii neamului romanesc (de neam romanesc si simtire nemernica) sunt lasati in pace de RNS? Cei ce au in atributie sa apere Tara si nu o fac, lasand-o pe mana dusmanului, ce sunt ? Si ce merita ei ?

 24. Bravo Romani!
  Le-ati aratat ca putem sa le punem oricand din nou opinca pe catargul Parlamentului din Budapesta! Sa stie ca pana si rabdarea romaneasca are o limita!

 25. da nu ca bravo,sa va dea dumnezeu sanatate pentru lucrul bun facut.nu suntem chiar carpele tuturor pacalicilor din lumea asta.mai sunt si inimi romanesti.bravo oameni buni,bravo

 26. Pictor Sarion,
  Multumesc! 🙂
  Ce au facut cei de la RNS e o dovada de curaj, responsabilitate si asumare a faptului ca sunt romani. Ei chiar au facut ceva pana la urma.
  Suntem mandri de ei si sa-i ajute Dumnezeu pe calea mantuirii!

 27. Cea mai frumoasa stire,de cind urmaresc F.N.De emotia care ma incearca imi lipsesc cuvintele,dati pe ei,iredentistii si dusmanii milenari ai poporului romin. Felictari intregului colectiv si redactiei F.N.pentru ca au acceptat sa publice acest material deosebit,felicitari publicistului Al.Razes.

 28. Bravo! Le-ar trebui ceva mai rau, noi daca faceam kestia asta in ungaria eram impuscati sau omorati in bataie, la noi se uita toti si nu zic nimic mai ales alesii nostri politicieni, pe care ii doare undeva de eroii nostri si de neamul romanesc.

 29. Este necesar sa fie utilizate toate „armele” impotriva dusmanilor istoriei si culturii neamului romanesc. Daca autoritatile „nu simt romaneste” si se „vand pentru ciolan” este de datoria tuturor celor care pot sa manuiasca o „arma” sa intervina. Cand vorbesc de „arma” dati-mi voie sa folosesc un joc de cuvinte englezesti: in asttfel de „batalii” „the words are the best swords.” As adauga, totusi, ca hackerii romani „nu pedepsesc”. Ei doar restabilesc adevarul. Cinste lor si „Jos palaria”. O „arma” este si Foaia Nationala. La fel sunt si site-urile mentionate in FN pe care le acceses cu placere. Respect si STEAGUL SUS. Ar trebui, totusi, UNIREA tuturor fortelor care simt romaneste, dar cu deschidere catre universalitate.De fapt cred ca am folosit un pleonasm, pentru ca, prin traditie romanii au vocatia universalitatii.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.