Activitatea Senatului Romaniei in sedinta din 24 Noiembrie 2010: Un anti-romanism total!

Activitatea Senatului Romaniei in sedinta din 24 Noiembrie 2010: Un anti-romanism total!

by -
4 652

Senatul a repins legea care interzicea cultivarea organismelor modificate genetic

Propunerea legislativă privind interzicerea cultivării organismelor modificate genetic şi etichetarea unor categorii de produse a fost respinsa de Plenul Senatului Romaniei in sedinta din 24 noiembrie 2010, avand dinamica votului de mai jos.
Prezenţi: 105;
Pentru respingerea legii : 98;
Împotriva respingerii legii : 7;
Abţineri: 0

Senatul a respins legea care viza interzicerea simbolurilor, organizatiilor si doctrinelor comuniste

Propunerea legislativă privind interzicerea organizaţiilor, simbolurilor, precum şi a doctrinei comuniste care a avut la bază lupta de clasă a fost respinsa de senatorii Romaniei.
Iata dinamica votului:
Prezenţi: 105;
Pentru respingerea legii: 98;
Împotriva respingerii legii : 5;
Abţineri: 2

Senatorii au respins legea care interzicea parlamentarilor sa faca afaceri cu statul pe perioada mandatului

Propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.161 din 19 aprilie 2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei , care INTERZICEA parlamentarilor sa faca afaceri cu statul pe perioada de derulare a mandatului, a fost RESPINSA de Senatul Romaniei.

Dinamica votului a fost urmatoarea:
Pentru: 102;
Împotrivă: 2
Abţineri: 2

Senatorii au respins legea care limita accesul temporar al membrilor fostului partid comunist la functiile publice

Propunerea legislativă privind limitarea temporară a accesului la demnităţi şi funcţii publice pentru persoanele care au făcut parte din structurile de putere ale regimului comunist a fost respinsa de Plenul Senatului in data de 24 noiembrie 2010 cu urmatoarele voturi :

– 97 de voturi pentru respingerea legii
– 7 voturi in favoarea legii
– 3 abtineri

Senatul a respins o initiativa legislativa ce viza in scopul combaterii evaziunii fiscale si a stimularii cresterii consumului de produse romanesti, rambursarea a 2% din TVA catre consumatorul final

Propunerea legislativă pentru modificarea Legii nr.571/2003 privind Codul Fiscal, publicată în M.Of. nr.927 din 22 Decembrie 2003 (rectificată în M.Of. nr.112 din 06 Februarie 2004), cu modificările şi completările ulterioare , prin care solicitam  modificarea Codului fiscal in sensul instituirii unui Drept de rambursare partiala a taxei (2%)  in conditii speciale catre cumparatorul final, ca o masura de combatere a evaziunii fiscale, in scopul impulsionarii cumparatorilor finali sa solicite si sa pastreze bonul fiscal sau alte documente ce atesta achizitia de bunuri produse in Romania, stimuland atat reducerea evaziunii fiscale cat si consumul de produse romanesti, a fost respinsa de Plenul Senatului in sedinta din 24 noiembrie 2010 , legea avand sustinerea a doar 32 de senatori, impotriva ei votand 55.

Legea prin care se interzicea bancilor sa mai acorde credite ipotecare in valuta, respinsa de Plenul Senatului

Propunerea legislativă pentru modificarea Legii nr.190/1999 privind creditul ipotecar pentru investiţii imobiliare, publicată în M.Of. nr.611 din 14 Decembrie 1999, cu modificările şi completările ulterioare, a fost respinsa de Plenul Senatului cu 8 voturi pentru [ intre care si am meu ] , 65 impotriva si 4 abtineri.

Senatul a respins initiatica legislativa care sanctiona chiulul de la lucrarile din Plen

Astazi la pct. 92 de pe ordinea de zi de la Senat, propunerea a fost introdusa cu RAPORT DE RESPINGERE de la Comisia de Regulament si….respinsa. Legea a primit un singur vot pentru si nu mai putin de 102 voturi impotriva.

Informatii culese de pe www.urbaniulian.ro

(Visited 86 times, 1 visits today)

4 COMMENTS

  1. Fara nici un fel de gluma,pe bune,tradatori ai intereselor nationale,care trebuiesc judecati fiecare dupa fapte,intrucit la mijloc in jocul lor macabru se afla o natiune,fiind in tara lipsuri de toate felurile si mai ales alimentare se atenteaza la sanatatea fizica a cetatenilor,asta se numeste genocid,iar asemenea fapte sint condamnate in intreaga lume si Ceausescu a fost condamnat si impuscat ca na dat suficienta mincare la lume,trebuie creat un Tribunal al Poporului sa fiti impuscati ca niste caini,ca de 20 de ani toti neocomunistii va perindati la intelegere intre voi la guvernare,dupa cum ati fost invatati de Ion I liescu cu -alternanta la putere-dupa cum obisnuia sa spuna,Tov.toti sinteti vinzatori de tara,majoritatea dintre voi,lucrati sub acoperire pentru concerne si agentii straine,dar vine ziua cind veti da socoteala pentru toate relele care le-ati facut impotriva natiei romine,mai bine dativa demisiile pina nu-i prea tirziu,de ce nu aveti rusine,nu urmariti presa straina sa vedeti cum se procedeaza intro democratie cind credibilitatea unui politician lasa de dorit,ex:cazul ministrului german de externe.,cu toate ca na inselat asteptarile natiei sale si-a dat demisia din toate functiile,fara sa astepte sa fie condamnat sau judecat,numai pentru ca a plagiat,iar voi inselati natiunea romina de 20 de ani,furind,inselind mintind,manipulind masele prin Massmedia si adunind averi fabuloase folosind coruptia ,mita,amenintarea,intimidarea,falsul in acte.Toate in lumea asta au un inceput si un sfirsit,ginditiva cum veti sfirsi,muritorilor de rand ca nu a voastra va fi Imparatia Cerurilor,Amin,va zic voua,pacatosilor,!

  2. Puterea instalata dupa 1989, indiferent cum s-a numit, n-a slujit si nu slujeste nici in prezent interesul national. Este puterea unei „gasti” de profitori. Se pot da exemple din toate domeniile.

  3. Dragii mei,

    Satana i-a orbit pe saracii nostri conducatori ! Ei cred ca suferinta poporului pe care-l conduc, va ramine nepedepsita ?! Nu se tem de minia lui Dumnezeu ?! DOAMNE FERESTE DE FOCUL IADULUI CEL VESNIC !

    Mircea

  4. Pai i-ati vazut pe astia sa voteze vreodata ceva ce le lezeaza posibilitatea de-a fura din banul public? Sau sa voteze ceva ce ar avea ca efect un trai mai bun pt. populatie? Cum se poate ca fostii comunisti si urmasii lor sa voteze impotriva lor insisi? Din pacate noi nu am scapat de nomenclatura comunista! Tot ei sint la virf, incepind de la presedinte pina la ultimul contopist. Ei neamurile si prietenii lor. Culmea ar fi fost sa voteze initiativa legislativa prin care chiulul sa fie sanctionat! Din pacate au ajuns si ajung in parlament, si nu numai, doar lepre neocomuniste, care s-au inscris in partide doar pt. a se chivernisi si nu pt. a pune umarul la binele Romaniei. Dar sint idioti: daca toti ar duce-o bine, ei ar duce-o oricum si mai bine. Si, din pacate, acolo nu ajung adevarati profesionisti. Ajung doar hahalere pupincuriste, lingai…
    Ti se face lehamite si greata cind ii auzi hamaind pe toate posturile. Mai ales lingaii de la guvernare. Din punctul lor de vedere in Romania economia zbirniie, salariile sint excesiv de mari, pensiile idem, preturile sint printre cele mai mici din Europa. Iar noi sintem niste nesimtiti nerecunoscatori, care nu apreciem la justa valoare eforturile lor ca noi s-a o ducem atit de bine. Va spun cinstit: impresia mea e ca din turnurile lor de fildes ei nu vad realitatea.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.