Andrei Safonov, fost deputat în parlamentul Republicii Moldova: „România trebuie să dispară...

Andrei Safonov, fost deputat în parlamentul Republicii Moldova: „România trebuie să dispară de pe harta lumii”

by -
6 901

Redau de pe http://stirileprotv.ro

Andrei Safonov, fost deputat in parlamentul Republicii Moldova, scrie intr-un editorial publicat pe site-ul nr2.ru ca „Romania trebuie sa dispara de pe harta lumii”, deoarece numai asa poate fi oprit „expansionismul romanesc”.

Ministrii de externe ai Rusiei si Ucrainei urmeaza sa se intalneasca la Cernauti, unde vor discuta despre conflictul moldavo-transistrean. Locul nu este ales intamplator, deoarece Romania are pretentii asupa teritoriului Bucovinei de Nord. Ar trebui sa facem fata adevarului: nu trebuie in niciun caz sa actionam cu jumatati de masura impotriva expansionismului romanesc. Chiar daca Rusia si Ucraina se vor alia impotriva mostenitorilor lui Ion Antonescu, acest lucru nu va rezolva nimic„, isi incepe acesta comentariul, dupa care explica de ce trebuie procedat asa.

In primul rand, diplomatia romaneasca este foarte activa si serveste in mod eficient politica de expansionism. In al doilea rand, Romania are aliati puternici si influenti, printre care SUA, Uniunea Europeana si NATO. In functie de obiectivele sale geopolitice, Occidentul va inchide ochii la toate cruzimile care vor face obiectul extinderii Romaniei. Iar in aceasta privinta trebuie sa spunem deschis: singurul mod de a scapa pentru totdeauna de pericolul romanesc este incetarea existentei statului roman si disparitia sa de pe harta politica a lumii. Romania ar trebui sa fie dezmembrata„, scrie Safonov.

Fostul deputat mai sustine ca acest lucru ar fi ceva extrem de pozitiv.

Sa ne gandim in mod impartial. Dezintegrarea si dezmembrarea Romaniei reprezinta o cauza nobila. Se compara cu o lovitura de pumnal in inima unui hot, pentru ca acesta sa nu mai jefuiasca din nou. Ar fi o masura preventiva de auto-aparare. Disparitia Romaniei este singura cale prin care putem avea o viata linistita„, incheie Safonov.

Asta e fața individului Andrei Safonov
(Visited 109 times, 1 visits today)

6 COMMENTS

  1. Dea, ai dreptate Smirnov ,sunt multi romani din Ucraina care stiu forte binie romana,pacat ca nu sunt scoli foarte multe in Ucraina si eu m-am nascut in Ucraina in raionul Hust sunt multi romani acolo

  2. Eu sunt ucrainian de origine romana locuiesc in raionul Balta din Ucraina si acest lucru ma infuriat Romania e cea mai unica tara din lume si unde stau eu acolo e pamant romanesc a fost si o sa fie
    Cand era URSS am primit amenda mare ca am vorbit romana,deci ce sa mai zic.

  3. Cata fataiala intru a se prezenta mare-mare polit-olog. Desi papa painica locului, scuipa a greata de mama focului (manca-l-ar talpa Sahalinului).

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.