Protest în fața ambasadelor Rusiei și Germaniei

Protest în fața ambasadelor Rusiei și Germaniei

by -
3 601

Mișcarea naționalistă Noua Dreaptă va protesta joi 28 iunie în fața ambasadelor Federației Ruse și a Germaniei fața de ocuparea pe 28 iunie 1940 a Basarabiei, Bucovine de Nord și ținutului Herța de către URSS, pact făcut de Uniunea Sovietică și Germania nazistă.

Naționaliștii menționează că pactul a fost reactualizat și întărit în 2011 la Geneva prin înțelegerea dintre Vladimir Putin și Angela Merkel. Protestul în fața ambasadei ruse din Sos. Pavel Kiseleff nr. 6, București va începe la ora 10:00 și se va încheia la ora 11:00. Iar protestul  de la ambasada Germaniei din Str. Cpt. Av. Gheorghe Demetriade 6-8, București se va desfășura între 11:15 și 12:30. Membrii organizației îi invită pe toți românii să se alăture acțiunii.

”Manifestările se vor încheia cu note de protest înaintate domnilor Oleg S.Malginov, Ambasadorul Federației Ruse în România și Andreas von Mettenheim, Ambasadorul Republicii Federale Germania în România” e precizat în comunicatul Noii Drepte.

Sursa: Schimbarea.info

(Visited 85 times, 1 visits today)

3 COMMENTS

  1. probabil dumneavoastra locuiti in partea central-nordica a Romaniei pentru ca nu prea aveti dorinta redobandirii Cdrilaterului. eu insa locuiesc in Dobrogea si cunosc drama celor aproape 200.000 de romani(cifra adevarata, in pofida numarului de 110.000 care este mentionat peste tot) care au venit din numai din Cadrilater in schibul a 70.000 de bulgari de pe intreg cuprinsul Olteniei, Munteniei si al Dobrogei. bunicii si strabunicii mei sunt nascuti acolo si imi povestesc ca zona era locuita de foarte multi romani pana in 1913, dupa acest an, numarul romanilor nostri a crescut. da, este adevarat ca zona a fost colonizata, dar nu asa cum se spune, adica in totalitate. in 1940, prin ordinul nedrept al lui hitler, zona a fost evacuata iar oamenii au plecat doar cu cateva lucruri si cu caruta; a doua oara cand s-au dus nu au mai fost lasati sa treaca, iar bulgarii le ocupasera si casele lor. si, ca tot am ajuns la chestiunea locuintelor, acestea au fost construite in marea majoritate de statul roman odata cu civilizarea si dezvoltatrea zonei, ca mai tarziu, in 1940, bulgarii au luat cu japca zona pur romaneasca gata pregatita si gata de trait in ea, dupa ani intregi de munca, iar romanasii nostri se ingesuie sa plece la ,,bulgari” ca cica e mai frumos ca la noi, cand ei, de fapt, prostii, nu stiu ca zona este a Romaniei. si nici astazi, durerea oamenilor care au venit din CADRILATERUL ROMANESC nu a trecut si inca mai spera la redobandirea lui. poate domnul Corneliu Vadim Tudor va tine un discurs in fata parlamentarilor europeni, dar in special in fata bulgarilor despre Cadrilater si apartenenta lui la Romania!!!

  2. unde este Cadrilaterul…..de fiecare data uiotam de el. chiar si cand l-am pierdut nu s-a luat in seama. NU UITATI DE CADRILATERUL ROMANESC!!!! IL VREM INAPOI!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.