Oficial european: „Pandemia de gripă nouă e falsă. Companiile farmaceutice vor fi...

Oficial european: „Pandemia de gripă nouă e falsă. Companiile farmaceutice vor fi investigate.”

by -
0 504

Un expert european în domeniul sănătăţii a declarat că pandemia de gripă porcină este una falsă, menită să crească vânzările companiilor farmaceutice. Wolfgang Wodarg, directorul departamentului de sănătate din cadrul Consiliului Europei, susţine că toate companiile farmaceutice au avut profituri de milioane de dolari de pe urma virusului AH1N1.

Oficialul european spune că directorii companiilor farmaceutice au iniţiat o „campanie de panică” care a determinat Organizaţia Mondială a Sănătăţii să declare pandemie. Acesta a demarat deja o anchetă pe această temă şi susţine că avem de a face cu „unul dintre cele mai mari

scandaluri din industria farmaceutică ale secolului”. Până la finalul acestei luni, Consiliul Europei va susţine o şedinţă pe această temă, informează The Sun.

VIDEO ANTENA 3 :

Se caută „sursa dezinformării”

„Este o gripă ca oricare alta. Până în prezent, nu a provocat nici măcar o zecime din numărul deceselor cauzate în mod obişnuit de gripa normală. Campania de panică care a avut loc în ultimele luni reprezintă o oportunitate pentru reprezentanţii laboratoarelor care au ştiu că în cazul unei pandemii veniturile vor creşte considerabil”, a declarat oficialul.

WOLFGANG WODARG: SPECIALIŞTII NOŞTRI NE-AU DAT SFATURI PROASTE

„Vrem să aflăm sursa acestei dezinformări în masă. Vrem să ştim cine a luat deciziile importante, pe baza căror informaţii şi în ce proporţie au infuenţat companiile farmaceutice acest proces”, a adăugat expertul european. Acesta a mai spus că vaccinul împotriva virusului AH1N1 a fost dezvoltat suspect de rapid şi că banii publici au fost risipiţi.

Wolfgang Wodarg susţine că scopul acestei anchete este prevenirea unor alarme false pe viitor. „Trebuie să ne asigurăm că oamenii se pot baza pe instituţiile publice care, în ultima perioadă, au fost discreditate. Milioane de persoane au fost vaccinate cu substanţe care prezintă efecte secundare serioase”, a concluzionat expertul.

Sursa: antena3.ro

(Visited 48 times, 1 visits today)

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.