România românilor

România românilor

by -
9 1118

Statul roman a devenit un sat european dirijat de străini prin intermediul politicienilor noştri.
Obiectivul principal: subjugarea neamului românesc.
Mijlocul de atingere a acestui obiectiv: lichidarea capitalului românesc.
Distrugerea capitalului românesc va da frâu liber tăvălugului globalist atât din punct de vedere economic, cât şi cultural-spiritual.
Majoritatea firmelor româneşti au încheiat anul 2010 pe pierdere deşi au virat sume frumoase la buget; ne-am transformat deci în simpli plătitori de taxe.
Conducătorii noştri sunt conştienţi că o firmă intrată în faliment nu mai aduce nici un venit statului şi cu toate acestea au înăsprit regimul taxelor şi impozitelor! Nu se urmăreşte, aşadar, colectarea unor sume cât mai mari la buget, ci în primul rând se doreşte lichidarea noastră!
70% din forţa noastră de muncă este angajată în sistemul privat românesc. Vă daţi seama în ce situaţie ne vom afla?
Vom avea o Românie a românilor săraci la dispoziţia totală a străinilor.
Cu toate acestea suntem încă stăpâni pe situaţie. Ce avem de făcut?
În primul rând, să fim solidari: să facem afaceri între noi şi să cumpărăm de la români.
În al doilea rând, atunci când statul e surd la cererile noastre (de exemplu cele referitoare la închiderea magazinelor de vise, la educaţie, sănătate ş.a.) putem face grevă fiscală, atât persoanele fizice cât şi cele juridice.
Dacă nu vom reacţiona la timp vom avea soarta „chiaburilor“: vom fi lichidaţi şi prezentaţi apoi ca duşmani ai poporului! Tragedia adevărată nu va fi personală, ci naţională. Neamul românesc ar putea pieri!
Pe timp de criză nemţii au avut deviza: „Germania. germanilor!“, francezii „Franţa, francezilor!“. Noi trebuie să ne amintim ce a spus Nicolae Iorga în 1909: „România românilor. A tuturor românilor. Şi numai a românilor“.
După cum se vede, la noi criza e un pic mai bătrână, are deja vreo sută de ani!

de Marcel Bouroş – Fundaţia „Sfinţii Martiri Brâncoveni“

Sursa: http://atreiafortaromaniaprofunda.blogspot.com/

(Visited 455 times, 1 visits today)

9 COMMENTS

 1. NU M-AI SURPRINDE PE NIMENI MODUL DE EXPRIMARE AL PRIMULUI MINISTRU CA LA NOI LA ROMANI NICIODATA BOGATUL NU A CREZUT SARACULUI ,PRIVITI IN URMA IN ISTORIA NOASTRA SI VEDETI CA AM DREPTATE DE CE TREBUIA SA IASA OAMENI SA FACA PARTIE IN TIMP CE AVEM REGI AI SOSELELOR SI AI DAZEPEZIRI
  ,CU BANI GREI SI DIN BUZUNARELE ASA-ZISILOR LENESI BANI DATI DE ACTUALI GUVERNANTI CLIENTELEI LOR POLITICI PENTRU ASI PUTEA TRIMITE BEIZADELELE LA STUDI IN STRAINATATE, CA SAI POATA FACE MINISTRI MAI TIRZIU, ACESTIA SINT COPPII CARE ASA CUM NE SPUNEA UN ANUMIT INDIVID CARE SIA FACUT LA RINDUL LUI FATA EUROPARLAMENTAR, COPII DE LA 11 ANI LA 21 ANI IN 1989.ASA CUM RESPECTIVUL INDIVID ERA LA ANVER IN 1989 SI NU STA GREUTATILE PRIN CARE TRECEAM NOI LENESI ,ACUM VEDEM CUM UN DOMN MUSTEA DEPUTAT IN MAN AL CC AL PCR NE PLANTEAZA IN CIRDASIE CU NOI CIOCOI COPII LOR SI TOT ASA .ASTA-I ROMANIA ROMANIA FOSTA A ROMANILOR ACTUALMENTE ROMANIA GROFILOR PDL CANAKEI, POPOVICI ,VISANI ,TINEI, TATOAICE,MIZILI,ETC ETC .

 2. Remarca! Cind este lezat interesul individual,se trece automat la postare si reclamatie, dar cind interesele majoritatii nationale sint lezate grav,indivizii nu posteaza,nu comenteaza,baga capul ca strutul in nisip,sau tac ca porcu-n popusoi !?! Doamne ajuta,ca mare este puterea ta!

 3. Domnule Molnar Zsolt, adresati-va organelor competente din subordinea guvernului. Din cate stiu, UDMR este la guvernare din 1996.
  Suntemn oare guvernati asa de prost???

 4. giciţi ? suntem in judecata cu un comunist de 10 ani care a falsificat acte ca sa ne fure pamantul. falsificarea sa dovedit acum 3 ani si tot nu se întămplă nimic, mai mult tot mai aflâ ceva ca sa fim în instanţă . puteţi să-mi spuneţi de ce nu este arestat un falsificator care foloseşte în instanţă acte false . vedeţi tara aceasta este a hoţilor comunisti si omul de rănd este 0

 5. „Vid de putere”exista si acum cum obisnuia sa spuna Iliescu dupa lovitura de palat din ’89,asta inseamna,ca in 20 de ani nu a fost timp sa se formeze noi oameni politici,timpul fiind prea scurt,nu putem fi condusi de tineri de 22 de ani si atunci raminem in continuare la discretia batrinilor nomenclaturisti din esalonul 2 de partid,membrii fosti activisti in aparatul de stat care s-au scolit la facultatea de economie politica St.Gheorghiu din Bucuresti,in vechiul „regim de trista amintire”care au invatat economie centralizata,neavind habar ce inseamna economie de piata,marcheting si atunci doar pentru aceste simple ex.nu ne merge bine la nivel national,caci la nivel individual pe romani ai gasesti la capsunat dar si in cele mai celebre statiuni turistice din lume,evident celor care li sau creat conditii sa fure de la bugetul de stat,adica batrinii nomenclaturisti!Si Brucan a gresit cind mai la toate emisiunile televizate ne-a dat termen de 20 de ani, pentru a deveni democrati,a crezut ca toata cloaca politica va dispare ca si el doar in citiva ani! Acum se ridica o noua generatie tinara si invatata care va lua friile Romaniei,dar tot intr-o situatie cind vor fi conditii propice afara! Doamne ajuta!

 6. @Roland33 Ai inteles perfect,dar si biserica numai apartine romanilor,,doar foamea ,datoriile ,bolile,spitalele inchise,scolile indobotocite,etc.etc.etc…acestea au apartinut si impus romanilor.De acum incolo si ereziile vor apartine romanilor,iar la nevoie daca nu ne aliniem,ne va apartine si PRIGOANA.Pt unii e mai bine sa asteptam (calcand pe timpul nostru) ,decat sa constatam cand va fi prea tarziu,facandu-ne atunci o gramada de cruci fara valoare in vazul lumii.

 7. romania nu mai este a romanilor,e a jidanilor de la fmi, a canadienilor de la eurogold, a macaronarilor din zonele defavorizate si a tradatorilor din parlament.

 8. Este necesar sa fie inlaturati acesti „staini care ne guverneaza”. Ar trebui vazut cati sunt romani. De asemene, cultura a fost data pe mana unora care numai romani nu sunt. E drept ca sunt si romani printre ei, dar dintre cei pe care baranga ii numea „lichele”.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.