Regionalizarea poate duce la sfarsitul Romaniei. Profesorul Dinu Giurescu si Radu Tudor...

Regionalizarea poate duce la sfarsitul Romaniei. Profesorul Dinu Giurescu si Radu Tudor [VIDEO]

by -
8 625

(Visited 199 times, 1 visits today)

8 COMMENTS

  1. Suntem Ortodocsi,avem un Dumnezeu si o Cruce .Insusi Iisus Hristos vede cum noi romanii o ducem in spate. Poate unii dintre dvs,ma considerati deplasat cu capul ,dar in cazul nostru mai vedeti pe cineva in lumea asta lumeasca plina de criminali si dusmani ca se ne mai poata da vreo mana de ajutor ??? ne-au dat vrodata???Exact ca in toata istoria noastra …am fost tot timpul singuri, dusmaniti di toate partile .Singurul care ne-a iubit a fost si este SI VA FI SF.DUH DE LA DUMNEZEU ,si consider ca e deajuns .Doamne ajuta!

  2. Eu am o vorba: prostia nu e un pacat, prostia care ucide insa, e! A nu observa ca de fapt in spatele impartirii teritoriale stau interese straine de Romania e o prostie. Parerea mea! Ca din asta vor muri oameni insa…e pacat! Vestea cea buna e ca altfel nu se poate, pentru ca noi vom fi o natiune puternica atunci cand vom cunoaste unitatea si vom cere si impune respectul pe care-l meritam, acelora care acum ne trateaza cu dispret. Si mai am o vorba, apropo: nimic din ceea ce nu trebuie sa se intample nu se va intampla. Pentru ca toate vin de la Dumnezeu pentru a ne fi de folos spre inaltare.

  3. CEZARE……tu ai priceput ceva intr-un anume fel, bravo tie dar nu cred ca e civilizat sa pui astfel de intrebari: cine esti si vrei?? .. e RiDICOL

  4. … mai citim că e sluga lui ILIESCU la Institutul Revoluţiei Române !?!? … acum pricepeţi cine e şi ce vrea ???

  5. … argumente hazlii şi jurnalist subiectiv în slujba lui „antenescu” ! … identitate judeţeană !?!? … hazliu să vorbeşti despre identitatea naţională şi să baţi monedă pe cea… judeţeană. Depărtarea de capitala judeţului era o problemă acum 100-200 când lumea se deplasa cu căruţele şi nu exista … INTERNETUL. Moderatorul acestei transmisiuni este sub orice critică de … părtinitor.
    Citim despre Giurescu :……….„Licențiat al Facultății de Istorie, Universitatea București, 1950. În anul 1968 a obținut titlul științific de doctor în istorie. Profesor la Universitatea de Artă, Secția Istoria și Teoria Artei-Muzeografie [1968-1987). Președinte al părții române în Comisia româno-bulgară de istorie [1979-1985 și din 1991, în continuare]. Profesor universitar Universitatea București, Facultatea de Istorie [1990-1997]. Este membru al Academiei Române din 2002 (membru corespondent din 1990). Membru în Consiliul Științific al Institutului Revoluției Române.” ……………………………Vreau să remarc VECHIUL loc de muncă : UNIVERSITATEA DE ARTĂ , precum şi faptul că se află în fruntea COMISIEI DE ISTORIE ROMÂNO-BULGARE. Probabil că pe dânsul trebuie să-l întrebăm despre IDENTITATEA NAŢIONALĂ A VLASILOR DIN ŢARA VECINĂ, despre care nu spune un cuvânt stimabilul, pomenind numai pe VALAHII din stânga Dunării !?!? … poate a explicat bulgarilor că imensul cavaler sculptat în stâncă la Madara, nu este un ţar bulgar ci un … CAVALER TRAC !!!… şi multe alte chestii cu care istoricii noştri SUNT DATORI POPORULUI ROMÂN !!!

  6. Cred ca ar trebui sa ne pregatim de razboi. Razboi civil. Altfel nu ne putem apara tara.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.