IMPORTANT!!! Informare despre revizionismul maghiar

IMPORTANT!!! Informare despre revizionismul maghiar

by -
0 773

Pentru o mai buna informare despre actiunile revizioniste ale maghiarilor din Transilvania am creat aceasta pagina de facebook https://www.facebook.com/RevizionismulMaghiar pe care vom discuta si dezbate strict probleme legate de aceasta tema. Asadar, pe cei care au cont pe aceasta retea de socializare ii rog sa aprecieze printr-un LIKE pagina si sa o distribuie la cat mai multi romani. Trebuie sa facem cunoscuta istoria, dar si prezentul.

 Ne-am saturat de impertinenta si tupeul maghiarilor din Transilvania. Romanii din Covasna sau Harghita au ajuns sa fie prigoniti pentru ca traiesc la ei in tara . Eroii nostri nationali sunt luati in bataie de joc. Elevii nostri sunt umiliti si amenintati cu moartea pentru ca poarta simboluri nationale. Edilii localitatilor arboreaza steagul Ungariei pe cladirile Statului Roman. Asta nu inseamna nimic mai mult decat atac la siguranta Statului. Iar romanii nu cunosc adevarul, nu stiu cat au suferit de-a lungul istoriei fratii nostri din Transilvania din cauza maghiarilor si se pare ca suferinta si prigoana inca nu s-a oprit.
Romanii trebuie sa cunoasca adevarul istoric si trebuie sa ia atitudine impotriva acestor actiuni revizioniste, de ocupare si de instrainare a pamantului romanesc.

Apreciati si distribuiti la cat mai multi romani aceasta pagina! Trebuie sa facem mai mult pentru tara noastra, iar totul incepe cu informarea!

Va multumim!

https://www.facebook.com/RevizionismulMaghiar

 

(Visited 100 times, 1 visits today)

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.