Grave atingeri aduse însemnelor Statului Român!

Grave atingeri aduse însemnelor Statului Român!

by -
3 781

Ziarul Naţiunea (www.ziarulnatiunea.ro) sesizează următoarea încalcare a legislaţiei româneşti:

În timp ce la Romexpo se desfășura dizgrațioasa adunare socialistă a lansării candidaților PSD-UNPR-PC, în centrul Bucureștiului, zona Unirii, era instalat cubul publicitar electoral al acestei alianțe. Pe lângă abuzul utilizării în colajul electoral a stemei Statului Român, fapt interzis de legislația în vigoare, stema Statului Român a fost completată cu simbolurile secuiești „soarele-rozetă” și „luna”. Iată, așadar, dovada trădării la care s-a dedat acest guvern, prin așezarea simbolurilor secuiești pe simbolurile Statului Român.

Redacția ziarului Națiunea solicită de urgență Parchetului General și Biroului Electoral Central să se sesize față de aceste atingeri aduse fundamentelor Statului Român și a încălcării grave a Constituției țării!

(Visited 112 times, 1 visits today)

3 COMMENTS

 1. FALS!

  Probabil că asta a fost intenția alogenilor de la PSD, dar steaua cu 8 colțuri și semiluna au fost simboluri vechi românești, le veți găsi pe stemele Basarabilor și Mușatinilor.

 2. Sunteti lamentabili…

  Dispretuiesc PSD si utilizarea abuziva a elementelor heraldice nationale dar ce prezentati voi ca simboluri secuiesti e o imensa porcarie.

  Ia uitati-va, va rog, pe Stema Tarii in cantonul rezervat Munteniei. Veti gasi vulturul cruciat conturnat pe fond albastru si… soarele si semiluna.

  Totii voievozii care utilizau stema asta foloseau simboluri secuiesti? In stema Voievodatului Tarii Moldovei la fel, langa bour?

  Soarele si semiluna, strict ca simboluri secuiesti, apar doar in stema Transilvaniei.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.