Crimele Ungurilor Împotriva Românilor-Video

Crimele Ungurilor Împotriva Românilor-Video

by -
2 597

http://www.youtube.com/watch?v=U6bnBk_uNKk&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=Nohfknm4ST4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=9kFJGrU8CsQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=NjR_TzRiRys&feature=related

(Visited 78 times, 1 visits today)

2 COMMENTS

  1. Cred ca plin de ura fata de romani este Tokes. Mircea Dogaru vine numai cu documente. Poate sa fie putin patetic, dar cand e vorba de apararea istoriei neamului, nimic nu e prea mult. Daca nu-l credeti pe el, cititi si ce spunea marele scriitor norvegian Bjornson referitor la legea lui Appony. Aricolul se intituleaza „Cu fruntea sus”. Cititi si ce soarta le pregatea Kossuth nemaghiarilor din Ungaria. Cititi si ce au facut ungurii la 1848. De Ip, Traznea, Moisei ati auzit? De criminalul Albert Vass ati auzit? Azi ungurii ii fac statuie pe teritoriul Romaniei, asa cum i-au facut si lui Basta. Generalii lor de la 1848 , cu statuie la Arad, sunt calaii romanilor. Buna convietuire si coabitare nu presupune doar toleranta din partea romanilor. Presupune respectarea, din partea tuturor celor veniti aici (popoare „ce cu-a turmelor pasune, a lor patria si-o schimba”) respect pentru locuitorii, „de cand lumea”, acestor meleaguri. Aici sunt romani si PUNCTUM. “Cin-se ia cu mine bine, ii dau haina de pe mine”. Altfel, “sa-l fereasca Dumnezeu”.

  2. Prietene, am toata stima pentru blogul tau. Meriti toate felicitarile pentru efort. Doar ca Dogaru asta nu prea imi place. E un tip subiectiv, care are o ura organica impotriva ungurilor. Am ascultat cateva din emisiunile sale la TVRM si asta e impresia mea: un om subiectiv, agresiv, plin de ura si venin. Eu unul n-as lua spusele lui drept reper in cercetarea istorica, cu atat mai putin ca punct de plecare pentru buna convietuire si coabitare…
    Toate cele bune!
    R:Nu te contrazic,nu te sustin.Nu il cunosc!
    Asa si Nicolae Iorga ca persoana a fost un om destul de hain(Dumnezeu sa ma ierte daca gresesc),dar el ca istoric e o persoana URIASA.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.