Parintele Amfilohie Branza – Pocainta in lucrarea duhovniceasca

Parintele Amfilohie Branza – Pocainta in lucrarea duhovniceasca [Conferinta AUDIO]

by -
3 730

 

(Visited 242 times, 2 visits today)

3 COMMENTS

 1. Biserica ortodoxa in toate istoria ei a dat voievozi ,sfinti,carturari,preoti care pt neamul romaneasc ortodox si-au lasat oasele prin inchisori si continua ,TE ASIGUR,doar ca nu se vrea vazut ,asa cum muuulte lucruri nu se vor vazute,la ora ACTUALA.
  Toate astea din cauza celor care au creat in toata istoria lor un dumnezeu BAN ,iar pt acel dumnezeu ban,tot ei ii pun pe altii sa munceasca,CHIAR LA NOI IN TARA.
  Cu aceasta reteta au cucerit si subjugat lumea,prin razboaie provocate ,prin infometarea atator popoare,boli provocate,s.a.m.d., numai si numai pt a diminua din populatia globului,pt un control mai „eficient”.
  Tocmai de aceea ortodoxia prin ochii”unora” nu este bine vazuta.
  Depinde de ceea ce vrem sa vedem si mai ales sa cautam .
  Dar asta intotdeauna a existat doar pt cei ce vor un dumnezeu politic bogat LUMESC,mai ales ca acum facem parte din UE,suntem „egali”toti,avem NATO,de-ncaz ca niste unii ne ataca (saracia),iar biserica de care amintesti trebuie sa se conformeze la nivel european.

  Dar sa sti ca apusul au un „tatic” muuult mai smecher,pt ca taman el simbolizeasa si reprezinta dumnezeul lumesc banesc,pt ca a fost ales chiar de cei care au toooot „muncit,muncit,muncit” cu mana altuia de a strange bani pe bani, pt aceste vremuri in care se poate cumpara si sufletele in prealabil conditionate ,pt un viitor FARA DUMNEZEU.Pt asta vor o Romanie distrusa,o credinta distrusa,o ORTODOXIE distrusa ,pt ca noi ortodocsii sa nu mai putem avea legatura cu DUMNEZEUL ADEVARAT.
  Salvarea nostra nu este si nu va fi NICIODATA AICI PE PAMANT ,sub putrefactul miros de pucioasa al dumnezeului impus lumesc.
  Daca in Romania nu ar fi existat ortodoxia,afla ca la ora actuala am fi vorbit pe limba turca,sau chiar maghiara ,asa cum in zonele de interes se incearca,cu mana „nevazuta” a catolicilor.
  Mai nou se impune prin scolile occidentale o invatatura si mod de a gandi jidanesc.
  Ortodoxia nu inseamna politica,chiar daca asta se afiseaza si se impune din vest,iar patriarhul sa faca ce vrea pt ca NU EL ma salveaza si nici preotii pe care tu cititorule i-ai criticat si celelalte comente,ci doar HRISTOS MA VA SALVA.
  Ortodoxia se vrea mutilata ,prin amestecul ei in marea „familie” europeana,in ideea de o sterge in tavalugul ordinii de maine.
  Ceea ce vezi tu cititorule,este exact ceea ce vor ca TU sa vezi.Decorul de care tu omule de rand sa ajungi sa-ti pui intrebari si pt a te lasa mutilat prin imaginea „patriarhului langa politicieni”,preoti care percep taxe,ahtiati dupa bani etc.
  Incearca sa vezi partea ADEVARATA ,ci nu pe cea creata de POLITICIENII vanduti care la randul lor ,”lucreaza” chiar si din interiorul bisericii pt ati mutila viziunea asupra ORTODOXIEI ADEVARATE.
  Daca iti place sa ramai mereu cramponat pt a vedea mereu partea otravita tarii in care te-ai nascut ,cel putin nu mai imprastia si la altii.
  Cei care vor sa caute un dumnezeu comod,care sa numere banii pt cei de rand,atunci se pot adresa agentiilor de munca in constructii in israel,vazand elanul de care dau dovada unii.Asta pt a munci,munci ,munci ,dar tare imi lasa impresie ca mai ales acolo ,romanilor li se cam trage teapa,tocmai in tara poporului ales.
  Doamne Ajuta ,doar celor de buna credinta !

 2. -prosteala de 2 lei pentru fraieri –mereu cu pacatul lui Adam
  -ce pacat a facut Adam?
  -ce fel de Dumnezeu e acela pe care il propovaduiti?
  -ce tata isi pedepseste fiul blestemandu-l?
  -exista un popor ales ,iar restul ce sunt?
  -pe Iliscu nu-l mai pedepseste nimeni pentru rele facute poporului roman
  -ati tranformat romanii intr-o leguma cu predicile astea, toti traiesc numai in fantezii, asteapta sa le cada din cer totul

 3. Doamne Ajuta!

  Sa ne traiti parinte!!!

  Doamne Iisuse Hristoase,Fiul Lui Dumnezeu,Mantuiete-Ne,pre noi pacatosii!!!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.