Moartea lui Osama bin Laden nu este decât o farsă bine pusă...

Moartea lui Osama bin Laden nu este decât o farsă bine pusă la cale?

by -
2 1182

La nici o săptămână de când președintele Obama a anunțat moartea lui Osama bin Laden există literalmente un potop de dovezi care indică în mod clar faptul că întregul episod a fost fabricat pentru a obţine câştig pe plan politic şi ca americanii să se întoarcă la o stare de castrare intelectuală post 11 septembrie astfel încât să poată fi uşor manipulați în termen de până la alegerile din 2012. Aici sunt zece fapte care dovedesc că toată povestea cu Bin Laden este o farsă bine făurită:

 1. Înainte de descinderea de duminica trecută fiecare analist al serviciilor secrete, comentator geopolitic sau șef de stat bine cunoscut care-și merită banii pe deplin a declarat că Osama Bin Laden era deja mort și că probabil a murit cu mulți ani în urmă, de la veteranul ofițer CIA Robert Baer, fostul prim-ministru pakistanez Benazir Bhutto și până la fostul şef FBI în contraterorism Dale Watson. În plus, în 2002, Alex Jones a fost informat direct de două surse înalte și diferite că Bin Laden era deja mort şi că moartea lui va fi anunţată la momentul cel mai oportun din punct de vedere politic. Dr. Steve R. Pieczenik , un informator de top din cadrul guvernului, un om care a deţinut numeroase și diferite poziții influente sub trei preşedinţi diferiți şi încă colaborează cu Departamentul Apărării, a declarat în cadrul emisiunii Alex Jones Show o știre șocantă și anume că Osama Bin Laden a murit în 2001 de sindromul marfan şi că el a fost pregătit să depună mărturie în fața unui mare juriu modul în care un general de top i-a spus direct că atentatele de la 11 septembrie a fost o operațiune sub identitate falsă bazată pe abuz de putere din interior. Tot el dezvăluie modul în care medicii CIA l-au vizitat pe Osama bin Laden în iulie 2001 la Spitalul American din Dubai, chiar înainte de a muri.
 2. Povestea oficială a modului în care s-a desfăşurat descinderea s-a prăbușit complet în termen de câteva zile de la anunţarea acesteia. În prima versiune a existat un schimb de focuri de 40 de minute, apoi nu a existat nici un schimb de focuri şi a fost doar un singur om înarmat, Bin Laden ba a fost înarmat atunci, ba el nu a fost, s-a mai spus că Bin Laden s-a folosit de șotia lui ca scut uman şi apoi s-a zis că nu. Inițial casa a fost descrisă ca „un conac de milioane de dolari”, mai apoi s-a dovedit a fi o casă dărăpănată plină de gunoaie aruncate, care ar fi fost în valoare de mai puţin de un sfert din suma menționată anterior. Aproape fiecare aspect în parte al poveștii oficiale s-a schimbat de duminica trecută, când Obama a descris pentru prima dată descinderea, în timp ce Casa Albă se străduieşte să-și păstreze versiunea de poveste.
 3. Cadavrul pretins a fi al lui Bin Laden a fost obiectul unei răsturnări în grabă în mare pentru a preveni orice procedură corectă de identificare. Casa Albă a susţinut că acest lucru a fost în conformitate cu ritualurile islamice de înmormântare normale; cu toate acestea, numeroși musulmani școliți de pe tot globul au contestat această afirmaţie, demonstrând că musulmanii pot fi înmormântați la mare doar dacă au murit pe mare. În timp ce Casa Albă a afirmat că moartea lui Bin Laden de pe 1 mai a fost dovedită de către testele ADN  şi prin recunoaşterea facială, o astfel de dovadă nu a fost însă niciodată lansată spre controlul public şi administraţia Obama a refuzat să elibereze fotografii cu cadavrul lui Bin Laden, fapt ce indică o înscenare.
 4. Întregul scenariu în care o grămadă de oameni care stau și privesc intens în direct la un ecran mare asasinarea teroristului, referindu-ne aici la imaginile publicate de Casa Albă, care pretind să-i arate pe Biden, Obama şi Hillary Clinton uitându-se la operaţiunea de ucidere a lui Bin Laden în direct pe un ecran de televizor, a fost fals, după cum recunoaște directorul CIA Leon Panetta. Obama și Hillary nu aveau cum să fi privit descinderea desfășurată live așa cum au declarat deoarece materialul live a fost tăiat înainte ca Navy Seals să intre în casă, ceea ce face ca imaginile din „camera de poziție” care pretind că Obama şi Hillary vizionau asasinarea lui Bin Laden în direct au fost, de fapt, complet puse în scenă. Fotografiile au fost puse în scenă ca o cascadorie de PR (relații cu publicul) pentru consumul public, nimeni nu a văzut vreodată imagini cu asasinarea lui Bin Laden și nimeni nu i-a văzut pe cei de la Navy Seals intrând în reședința teroristului.
 5. Povestea raidului de duminica trecută s-a schimbat în mod constant și până și jurnaliștii marilor corporații încep să devină suspicioși. După cum s-a mai spus în articolele anterioare, SITE este un complex militar industrial din America de fațadă şi a fost prins în flagrant pentru eliberarea unor înregistrări false despre Al Qaeda în numeroase ocazii. Organizația SITE nu este nimic mai mult decât un contractant pentru guvernul SUA, primind vreo 500 000 de dolari anual de la unchiul Sam, majoritatea sumei fiind plătită de contribuabilii americani. Grupul a fost fondat de către Rita Katz, fiica unui spion israelian executat. Katz a lucrat îndeaproape cu Departamentul de Justiţie, Departamentul de Trezorerie, şi Departamentul pentru Securitate Internă.
 6. Aproape fiecare vecin în parte, care a trăit în apropiere de pretinsa locuință a lui Bin Laden în Abbottabad și care a fost intervievat de reporterii de ştiri, a spus cu absolută certitudine că nu l-a văzut niciodată pe Bin Laden şi că nu a ştiut de nici o dovadă care să sugereze că acesta ar fi trăit acolo. Având în vedere că oraşul este un punct de bază pentru armata pakistaneză care are un centru de instruire situat practic la o aruncătură de băţ distanţă de pretinsa locuință a lui Bin Laden, locuitorii au fost solicitați să-și prezinte actul de identitate atunci când s-au mutat în zonă. Trupele pakistaneze şi poliţia anti-teroristă din oraş au refuzat să confirme că Bin Laden a trăit în acea casă. Barack Obama însuşi a admis în cadrul emisiunii „60 Minutes” că Casa Albă a fost doar 55/45 la sută sigură că Osama a locuit acolo înainte de începerea raidului, iar această incertitudine determinată se referă la faptul că trupele Navy Seals trimise acolo ar fi putut avea ca țintă vreun „prinţ din Dubai” sau o altă persoană care nu a fost Bin Laden.
 7. Filmările lansate weekendul trecut de către Casa Albă ce îl înfățișează pe Osama Bin Laden în octombrie – noiembrie 2010 și sunt aproape identice cu imaginile lansate de gruparea SITE de la Pentagon, cu aproape patru ani în urmă. În mai 2010 Washington Post a raportat modul în care CIA a admis că a creat videoclipuri false cu Bin Laden. Spre deosebire de filmarea cu Bin Laden butonând aleatoriu printre canale de televiziune, în care barba lui este gri, în alte înregistrări despre care Casa Albă susţine că au fost înregistrate între octombrie şi noiembrie 2010, Bin Laden apare cu barba vopsită negru. MSNBC a lansat clipul video sub titlul „Noua înregistrare video îl arată pe Bin Laden în robă de aur. Cu toate acestea, aceste casete sunt aproape identice cu primele imagini lansate de gruparea SITE a Pentagonului în septembrie 2007. În acele materiale, Bin Laden apare, de asemenea, cu barba vopsită şi poartă exact aceleaşi haine. Singurul lucru care diferă este culoarea de fundal, dar în alte filmări fundalul are aceeaşi culoare maro ca și în clipul din 2007. Conform analizelor efectuate de Neal Krawetz, expert în calculatoare, fundalurile false sunt adesea folosite în conținutul transmisiilor „Al Qaeda” în care ecranul albastru este folosit pentru a suprapune portretul vorbitorului peste un fundal prestabilit.
 8. În ciuda faptului că numeroși neoconservatori au ieșit în față zilele care au urmat descinderii afirmând în mod eronat că suspecții ținuți sub teroare la Guantanamo Bay au condus la descoperirea lui Bin Laden, Osama însuşi, cel mai dorit terorist al lumii şi un tezaur de informații teroriste, care în ciuda faptului că era neînarmat, nu a fost luat pentru interogatoriu ci a fost imediat împuşcat în cap în conformitate cu versiunea oficială.
 9. Guvernul SUA a fost prins în mai multe rânduri în ultimii zece ani cu operaţiuni militare în scopul de a genera, sentimente de pro-război născocite în rândul publicului american. Atât operațiunea „de salvare” a lui Jessica Lynch cât şi moartea lui Pat Tillman au fost în totalitate niște fabule, scriptate şi puse în scenă în contradicţie cu adevărul şi dezlănţuite americanilor, ca parte a unei ofensive de război psihologic pentru a obţine sprijinul pentru războiul contra terorii, acțiuni aproape identice cu cea de acum, care-l are la bază pe Bin Laden.
 10. În ciuda faptului că Obama a anunțat duminica trecută la televizor că lumea va fi de acum „mai în siguranță” de vreme ce Bin Laden a fost omorât, administrația lui, ajutată de mass-media alarmistă, a pus instantaneu sechestru pe situaţie, îngrozind americanii și instalând în ei frica de atacuri teroriste iminente, atacuri „anunțate” ca fiind deja programate în interiorul SUA. De aceea, ne putem aştepta la și mai mult spectacol sângeriu care să distragă atenţia de la creşterea suspiciunilor faţă de evenimentele de duminică seară, cum ar fi presupusul complot Al Qaeda care să deraieze trenuri în SUA la cea de-a zecea aniversare a atacului de la 11 septembrie, un plan descris ca fiind „mai mult experimental decât operaţional”, iar unul deja prestat și bazat mitic pe faptul că nici un tren nu funcţionează la viteze de peste 500 mile pe oră în Statele Unite ale Americii. Ca urmare, agenţii TSA sunt acum necesari în mall-uri pentru a pipăi pantaloni americani, în timp ce senatorul din New York Chuckie Schumer a cerut ca lista celor cu interdicție de zbor să fie extinsă la trenuri şi metrouri. Obama s-a grăbit să acționeze prin această farsă de mult pusă la păstrare încercând cu disperare să se folosească de povestea cu Bin Laden pentru a lăsa în umbră controversata problemă a certificatului său de naștere, dar mai ales pentru a-și spori falsul patriotism, ca modalitate de a-și crește rapid și sigur numărul voturilor dar și ca un truc psihologic pentru a-i readuce pe americani la starea post 11 septembrie, stare de castrare intelectuală și teroare. Bineînțeles că farsa a fost planificată cu mult timp înainte tocmai pentru a atinge aceste obiective exact la termen, până în 2012.

Sursa: InfoWars.com , infocon.ro

(Visited 431 times, 1 visits today)

2 COMMENTS

 1. ,slogan folosit de populatie la lovitura de stat din ’89,slogan care poate fi folosit si in aceasta situatie.Si poporul american este manipulat si mintit la comanda politica de mijloacele Mass-Media,o alta dovada ca democratia de care atit se vorbeste este o Democratie Fragila bazata pe minciuna, manipulare,dezinformare,practici apropiate la fel de cele comuniste,ce-ia ce denota ca regimurile au aceiasi culoare si scop :De a guverna folosind toate mijloacele si practicile neortodoxe cunoscute,deoarece actiunea in cauza se numeste cistig de capital politic,intrucit in America imediat se va merge la vot.Sa auzim numai de bine!.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.