Lukaşenko: globaliștii se pregătesc să sugrume Belarus

Lukaşenko: globaliștii se pregătesc să sugrume Belarus

by -
0 508

„Ei vor să ne forțeze să fim la fel ca toți ceilalți …. Vom rezista”

Preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko a avertizat astăzi că globaliștii se pregăteau să-i sugrume ţara din cauza refuzului acesteia de a adera la noua ordine mondială, Belarus urmând să devină cea mai recentă ţintă a revoltei „primăvara arabă”, deoarece forțele NATO se pregătesc să înconjoare Rusia și China.

Lukașenko a declarat joi că ţările occidentale pregătesc o intervenţie directă în afacerile ţării lui şi că încearcă „să sugrume ţara cu un nod”, raportează RIA Novosti.

„În primul rând au fost ameninţările politice, nerecunoașterea alegerilor prezidențiale și interdicţiile de intrare (în Europa) şi sancţiuni economice. Apoi, au urmat o instigare a turbulenţelor de pe piața externă cu privire la moneda noastră şi dansurile de pe oase, după explozia de la staţia de metrou Oktyabrskaya ”, a declarat Lukasenko în fața parlamentului și a poporului său.

Evidențiind modul în care elita puterii desemnează orice ţară care refuză să-şi sacrifice propria suveranitatea ca „stat paria”, Lukaşenko a vorbit despre modul în care elita, „Vrea să ne forțeze sa fim la fel ca toţi ceilalţi, cum sunt și ei în cele din urmă. Suntem ca un os în gâtul lor.”

„Dacă ei încearcă să ne slăbească pentru a ne pune în genunchi, cel puțin vom rezista. Vom lupta pentru parcela noastră de pământ”, a adăugat preşedintele.

La fel ca şi colonelul Gaddafi Mahmoud și Ahmadinejad, Aleksandr Lukaşenko este un autocrat care își conduce ţara cu un pumn de fier și pentru că el refuză să bată mingea cu globaliștii, Belarus a devenit următoarea ţintă a revoltei globale fabricate, militanţii instruiţi ai SUA aşteptând semnalul de răsturnare a lui Lukașenko pentru a preda țara în puterea lui NATO, care acum se preocupă de anihilarea țărilor mici, ca parte a agendei lor pe termen lung, cu scopul de a izola Rusia şi China.

Belarus e ținută în vizor, din cauza refuzului său repetat de a adera la NATO, ceea ce a determinat globaliștii să declare țara ca fiind o amenințare la adresa UE și NATO la recenta conferinţă a globaliștilor, Globsec 2011. Desigur, micul stat satelit al Rusiei nu constituie o ameninţare militară de niciun fel, dar ideea că o ţară suverană s-ar conduce după propriile reguli executând afaceri proprii, fără a fi dictată de către guvernul mondial este intolerabilă în ochii noii ordini mondiale

De aceea, Lukaşenko şi Belarus au fost enumerate de infamul Freedom House într-un articol intitulat „Who’s Next?”, care a fost publicat în revista „Council on Foreign Relation’s Foreign Policy” din luna februarie.

În timp ce NATO şi aliaţii săi ucid protestatari, femei şi copii în Afganistan, mass-media occidentală îl brutalizează pe Lukaşenko pentru că a cedat în timpul demonstraţiilor din Minsk.

Și senatorul american Joe Lieberman l-a atacat public pe Lukaşenko în timpul unui discurs de luna trecută, cerându-i președintelui Belarusului să elibereze „activiștii” , care sunt de fapt soldați americani instruiți să îl răstoarne pe Lukashenko, lucru care ar putea să ne arate cine a fost în spatele bombardamentului de la metrou de săptămâna trecută care a ucis 12 persoane.

Așa cum Tony Cartalucci explică în articolul său excelent, asediind Belarus, „Următorul pe fundul de tăiat al globaliștilor”:  „Desigur, acești activişti din Belarus au fost instruiţi, finanțați şi echipați de occidentali asemeni celor care au participat la „Primăvara Arabă”, fapt recunoscut acum de Statele Unite”. Articolul publicat în revista de politică externă „Revoluţia U”, a raportat că Statele Unite a finanţat şi sprijinit organizația „CANVAS”, ce a instruit activişti din 50 de ţări diferite, inclusiv Belarus. La scurt timp după ce CANVAS, numit apoi Otpor,a răsturnat Serbia lui Slobodan Milosevic în anul 2000, membrii organizației au început să călătorească clandestin către Belarus pentru a se întâlni cu elevii activiști. În cele din urmă rețeaua lor a fost descoperită și oprită.

„În 2007, Institutul Republican Internaţional (IRI) al SUA a recunoscut deschis că va contribui la finanţarea şi sprijinirea activiştilor în interiorul Belarusului într-un apel pentru a acumula sprijin similar din partea membrilor Uniunii Europene.”

Dovada este acum clară; valul de revoluţii zdrobitoare care a început pe glob în Tunisia la începutul acestui an a fost complet deturnat de interesele globaliste şi este folosit pentru a curăţa cele câteva rămase „state paria”, ţări ca Belarus, care au refuzat cu fermitate să devină state vasale ale elitei globaliste. De aceea Lukaşenko încearcă cu disperare să evite ca ţara să-i fie jefuită de către neo-colonialiştii care se pregătesc să arunce un puci geopolitic pentru a înghiți fiecare stat rămas încă necucerită pe lista Noii Ordini Mondiale.

Sursa: PrinsonPlanet.com via Infocon.ro

(Visited 53 times, 1 visits today)

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.