Firea, cel mai mîrlănesc și abject atac electoral la persoană. Despre copii

Firea, cel mai mîrlănesc și abject atac electoral la persoană. Despre copii

by -
3 532

Pentru că și combinația între țopîrlănie, mîrlănie, cocălărism, abjecție, cinism și prostie harnică și voioasă trebuie să poarte un nume, i s-a spus, simplu, Gabriela Firea. Pe care Firea am văzut-o ieri performînd un atac la persoană cu adevărat demn de o ideologie nazistă: Klaus Iohannis nu are copii, deci este un infirm social care nu are dreptul să candideze la președinție. Numai pentru că nu are copii.

Cu tipul acesta de “handicap”, într-o societate condusă cu mînă forte de clone inepte de Firea și Ponta (cu girul căruia a fost performat public atacul), Iohannis ar fi, probabil, aruncat la marginea societății sau eliminat ca “necorespunzător”. Atenție: nu soarta electorală a lui Klaus Iohannis mă interesează, ci lejeritatea cu care, pentru voturi, abjecta de Firea aduce în public un subiect pur personal și intim, fără nici o relevanță pentru interesul public. Azi e vorba despre Iohannis, dar mîine poate fi vorba de oricare din noi, cu sau fără copii. Iar mîine poate că va trebui să ne facem, toți, copiii piloți sau copiloți. Sau, de ce nu, să ne picăm copiii la Bac cu 1,2 la Română, cum i s-a întîmplat fiului Gabrielei Firea (sursa). A propos: nu e suficient să faci copii, trebuie să-i mai și educi. Or, Gabriela Firea a ratat cu brio testul ăsta, dovedind doar că s-a reprodus fizic iar cu intelectul a lăsat-o mai moale.

Cît de departe pot merge abjecțiile de campanie? Dar de ce să nu scormonim și în morminte? Să vedem, cu ocazia asta, dacă nu cumva oasele părinților sau bunicilor sînt strîmbe în coșciug, nu? Dar de ce să nu facem teste ADN? Cine știe, poate în contracandidații lui Ponta zace vreun “nepotrivit” cu rigorile înalte ale Gabrielei Firea, nu? (Sursa)

(Visited 51 times, 1 visits today)

3 COMMENTS

  1. Fara suparare,Petrache, dar aici suntem in Romania si nu in SUA,nu inteleg de ce mereu trebuie sa copmaram tara asta cu celelalte?! iar cu Dumnezeu nu stiu ce tot ii dai,fiindca se vede ca n-ai nicio treaba! Unde ai citit tu ca Dumnezeu obliga si constrange pe cineva sa faca ceva? in special copii??

  2. Raspuns pt domnul/doamna: despre asta e vorba? Daca ne dam crestini? Este o porunca a lui Dumnezeu, sa aducem copii pe lume, dar daca persoana respectiva are o problema medicala? Atunci trebuie marginalizata? Nu e normala gandirea pe care o aveti si ura la care s-a ajuns. Daca una ca Firea a ajuns senator, cerost mai are sa comentez. Ar trebui sa ne trezim !

  3. Nu mi se pare abject. In SUA nu ar indrazni sa candideze cineva fara copii. Iar apoi daca ne dam crestini, care-i prima porunca a lui Dumnezeu?

    Parca sa ne inmultim…nu?

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.