Activiștii români ar fi fost exterminați de poliția americană

Activiștii români ar fi fost exterminați de poliția americană

by -
0 1387

A apărut filmulețul cu cele întâmplate înainte ca tânărul activist să fie ”împușcat în cap”. Și se vede clar cum activiștii sar la bătaie la polițiști. Nu doar în America, dar și prin multe alte țări ar fi fost împușcați pe loc pentru chestia asta.

Filmul evenimentelor este clar (aici): băieții au fost la un festival, au băgat câteva beri și au început să strige slogane pe străzi în miezul nopții. Poliția i-a oprit să-i legitimeze și, probabil, amendeze pentru tulburarea liniștii publice, ei au început cu circul învățat în taberele de antrenament pentru activiști. Tehnici clasice de hărțuire a forțelor de ordine: legitimează-te tu primul, te filmez pentru că suntem pe spațiul public etc. Un polițist a făcut un gest aiurea și a început bătaia – un băiat a sărit la gâtul unui polițist, alt băiat l-a lovit cu piciorul pe un apărător al ordinii publice, alt polițist a scos pistolul (fără să tragă din ce am văzut eu). Apoi a urmat tragedia împușcatului cu trei bile în cap care se tăvălea pe caldarâm.

Tehnicile activiștilor sunt cunoscute de multă vreme, polițiștii până acum ar fi trebuit să aibă proceduri clare de comportament în astfel de situații. Dacă au deja niște proceduri atunci ar trebui să și le actualizeze și să le adapteze. Iar oamenii trimiși pe stradă ar trebui să le stăpânească.

Și o ultimă recomandare: activiștii români să se ducă în Ungaria dacă nu au bani de avion până în America și să încerce cu polițiștii unguri șmecheriile astea. Vă dau în scris că vom avea o promoție de eroi naționali uciși de sângeroșii unguri. (autor: George Damian, sursa: Blog personal George Damian)

De acelaşi autor vezi şi Maidanezii au fost înlocuiți de activiști în București și asta generează probleme

(Visited 321 times, 1 visits today)

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.