Valori false

Valori false

by -
0 1243

În ce credem în ziua de azi? În internet, în posturi de televiziune? Ne pierdem timpul ascultând toate prostiile unora care se cred mai specialişti într-un anumit domeniu. Nu avem o părere proprie deoarece trebuie sa fim corecţi politic. Avem doar păreri “oficiale”, de la care deviind suntem etichetaţi pe loc drept extremişti şi fascişti.

Statul naţional, făurit prin sînge şi sudoare, a ajuns să fie un obstacol pentru “pacea mondială”. Dar poate “obstacolul” este dorinţa de influenţă a unor state? De ce eu trebuie să-mi schimb ideologia doar din cauza că ea pentru cineva reprezintă o gândire veche şi conservatoare care nu mai este actuală?

Şi dacă distrugem statul naţional atunci care vor fi valorile oamenilor? Atunci oameni vor mai avea valori sau doar vor fi nişte marionete conduse de globalism într-un haos ordonat de conducători?

Ne-am pierdut principiile morale şi etice din cauza că aşa e la modă şi vrem şi noi să fim ca cei din Europa sau SUA. Vom lăsa să ne distrugă statul doar din cauza că statele naţionale duc la război şi vom trăi toţi în linişte şi pace. Nu ne vom da seama că vom fi conduşi de aceeaşi putere care şi acum conduce lumea, nu ne vom da seama că vom fi manipulaţi prin ideile acestea globaliste pe care ei le reprezintă ca valori ale societăţii contemporane.

Dacă vor pace în lume de ce nu renunţă la războaie şi la arme? De ce cantitatea de armament vândut în lume creşte de la an la an?

De ce nu luptăm doar pentru ţara noastră? De ce nu ţinem la tradiţii? De ce trebuie să acceptăm nişte norme ce ni le impun oameni străini de neamul şi credinţa noastră? Au ajuns aceşti oameni care în viaţa lor nu au fost în ţara noastră şi care din fotoliul lor din piele nu coboară să ne reprezinte?

Vom deveni chiar acei oameni cu valori europene, distrugând pentru asta valorile morale?

Nu devii mai inteligent dacă acepţi “valorile” care acum sunt la modă, nu devii mai presus decât alţii dacă declari că valorile europene sunt cele mai bune!

Conducerea ne va impune aceste principii, arătându-ne în imagini o lume roz, dar va deveni o lume în care majoritatea este discriminată, iar corectitudinea politică se transformă într-o dictatură.

Şi doar valorile noastre, valorile păstrate de strămoşi, ne vor ajuta să învingem globalismul care ne va distruge ca persoane. Un om cu valori e un om cu demnitate şi curaj. Trebuie să construim viitorul ţării noastră şi nu al unei uniuni efemere (sovietice sau europene); trebuie să credem în tradiţiile noastre nu în vorbele goale ale unor oameni care nu ştiu nimic de istoria noastră şi jertfa străbunilor noştri; trebuie să credem în cultura noastră deoarece e doar a noastră şi e rodul neamului nostru. Trebuie să luptăm pentru ţara noastră, cum au luptat şi strămoşii noştri pentru ca noi să avem un viitor în care să trăim liber şi fericiţi în ţara noastră.

Sursa

(Visited 466 times, 1 visits today)

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.