Vaccinarea copiilor nu e obligatorie nici la noi nici in UE. Adevarul...

Vaccinarea copiilor nu e obligatorie nici la noi nici in UE. Adevarul despre vaccinuri spus de profesor dr. Pavel Chirila

by -
10 1165

O marturie cutremuratoare a unui cercetator in vaccinuri care a lucrat mai bine de 10 ani in laboratoarele unor mari companii farmaceutice din SUA: “Din punctul meu de vedere, toate vaccinurile sunt… periculoase. Din mai multe motive. Implica sistemul imunitar uman intr-un proces care tinde sa compromita imunitatea. Pot sa provoace boala pe care, teoretic, ar trebui sa o previna. Pot cauza alte boli in afara celor pe care trebuie sa le previna.”
“Oamenii cred ca aceste laboratoare, locuri de fabricare sunt cele mai curate din lume. Si asta NU este adevarat. Contaminarea apare tot timpul. Obtii tot felul de chestii care ajung in vaccinuri.”

“De altfel, multi oameni nu stiu ca unele vaccinuri contra poliomelitei, rubeolei, hepatitei A sau pojarului au fost facute din tesuturi de la fetusi umani… avortati.”

Iată întrebările la care nimeni nu vrea să vă răspundă:

• De ce sunt copiii cei care trebuie să primească cei dintâi un vaccin… experimental?

• Ce va face statul în cazul în care copiii și femeile însărcinate vor fi lezate, vor avea de suferit?

• De ce în SUA și in Comunitatea Europeană (deci și în România) se acordă imunitate totală în fața legii, împotriva oricăror plângeri în instanță care ar putea rezulta în urma vaccinării? Adică de ce s-a decis că nimeni nu răspunde de efectele vaccinurilor?

• De ce se impune vaccinarea obligatorie când riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinării sunt enorme?

• Cum poate fi impusă vaccinarea obligatorie când etica medicală și legile țării prevăd pentru orice tratament medical, consimțământul informat al pacientului? Copiii nu pot merge la școală sau la liceu dacă nu au vaccinurile făcute!!! V-a informat cineva corect și v-a cerut acordul să vă vaccinați copiii?

• De ce nu există nicio organizație care să controleze conținutul vaccinurilor la firmele producătoare? De ce li s-a interzis oficial specialiștilor noștri de la Institutul Cantacuzino să vorbească cu presa?

Iată și câteva minciuni cumplite care ascund efectele vaccinurilor:

Prima minciună: Epidemiile sunt eradicate prin vaccinare! Fals și manipulare!!!

Din punct de vedere istoric, vaccinarea este una dintre cele mai mari erori ale medicinei! Statisticile secrete sau puțin mediatizate arată clar că eradicarea bolilor infecțioase nu a avut nicio legătură cu campaniile de vaccinare în masă a „prostimii” neinformată și manipulată prin…presă !!!

A doua minciună:Vaccinurile ne protejează contra bolilor infecțioase!

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a efectuat între 1968 și 1971 un foarte mare studiu asupra vaccinului în India. În această țară au fost vaccinați contra TBC-ului 364.000 de oameni. Rezultatul? În zona în care s-a efectuat campania de vaccinare, și deci unde conform „logicii“ stupide a experților, TBC-ul ar fi trebuit să fie eradicat, au avut loc… mai multe îmbolnăviri și decese decât în zonele Indiei în care populația nu a fost vaccinată…Și asta lăsând complect la o parte efectele secundare și afecțiunile provocate de către „minunea secolului“ săracilor indieni trași în țeapă. OMS a încheiat studiul cu concluzia că eficacitatea vaccinării a fost de 0 (zero) procente.
Cum? Nu știați nimic despre acest „măreț“ studiu? Păi nici nu-i de mirare! Comisiei STIKO (care se ocupă cu coordonarea și aprobarea vaccinărilor) de la Institutul Robert Koch din Berlin i-au trebuit 27 de ani pentru a face cunoscut rezultatul acestui studiu, și deci pentru a ridica recomandarea de vaccinare contra TBC-ului. În Martie 2000 a fost suspendată vaccinarea contra TBC-ului în Austria! Iar în multe alte țări se vaccinează încă!
Deci, se știa că vaccinul contra TBC-ului nu face doi bani, ba mai mult, face chiar rău! Și totuși aceste lucruri au fost ținute ascunse, și s-a vaccinat contra TBC-ului într-o veselie. Ca la nuntă! În folosul cui? Ce credeți despre medicii care au știut, știu și azi adevărul și totuși…tac și merg mai departe…

Mai vreți un exemplu? Să luăm atunci Elveția! Asta da țară civilizată, curată, educată, popor harnic și disciplinat, etc. În anul 2000 a existat o epidemie de oreion care a durat 5 luni. Oficiul național pentru sănătate din Elveția a trebuit să recunoască faptul că 75% dintre cei care s-au îmbolnăvit…fuseseră vaccinați!.
Institutul Robert Koch din Germania (ca doar și asta tot țară civilizată este) a recunoscut de asemenea că 2/3 dintre bolnavii de tetanos fuseseră vaccinați regulamentar. Trași în țeapa conform directivelor. Doar că o afecțiune de genul acesta se vindecă fără urmări în 2-3 săptămâni. Pe când daunele aduse corpului de către vaccinurile inutile rămân toată viața!

Vă va fi greu să credeți dar adevărul în cazul îmbolnăvirii copiilor vaccinați este acesta:

Afecțiunea: vaccinați: nevaccinați:
Astm 8-12% 0%
Neurodermită 10-20% 4%
Alergii 25% 2,9%
Hiperactivitate 10% 1,3%

A treia minciună: există foarte mici efecte secundare; avantajele sunt evidente în comparație cu dezavantajele!

Ia gândiți-vă, când a fost recunoscută oficial o daună provocată de un vaccin? Ca și părinte puteți exact constata că ceva nu este în regulă cu copilul Dumneavoastră vaccinat, dar pentru ca acest lucru să fie și oficial recunoscut, vă trebuie o grămadă de timp și bani de pierdut prin tribunale, cu șanse minime de a vi se face dreptate.

A patra minciună: vaccinurile moderne sunt suportate bine!

Dacă nu ne uităm la conturile miliardarilor din industria farmaceutică, unde chiar sunt foarte bune vaccinurile moderne…cum oare pot fi suportate bine vaccinuri în care găsim:
-Formaldehyd, substanță interzisă în industria mobilei deoarece se știe că este carcinogenă!
-Phenolrot, care este interzis în industria alimentară, dar admis in vaccinuri!
-mercur (din grijă pentru sănătatea noastră, ca să știm mereu exact câtă febră avem) și aluminiu (tot din grijă pentru sănătatea noastră, căci aluminiul nu ruginește)
-impurități provenind din mediile de cultură (rinichi de maimuță, embrioni de găină, celule fetale umane, fermenți modificați genetic, etc
-o grămadă de stabilizatori, neutralizatori, conservanți, antibiotice, substanțe portante, coloranți, etc.

A cincea minciună: în noile vaccinuri nu se mai găsește Thiomersal!
Da, asta este adevărat! Nu se mai găsește Thiomersal, ci Phenoxyethanol, substanță care provoacă daune rinichilor și sistemului nervos. Există deja… 32 de alte denumiri pentru ceea ce noi cunoaștem sub numele de mercur! Practic fiecare vaccin conține mercur, într-o formă sau alta, chiar dacă se numește Thiomersal sau nu!

A șasea minciună: unele vaccinuri trebuiesc periodic repetate pentru a se menține imunitatea!

Din capul locului trebuie spus: vaccinul nu protejează nici măcar un minut după ce a fost administrat. Pentru care motiv ar trebui deci împrospătat? Cine profită?
Vreți o dovadă că este prosteală pe față, că suntem doar folosiți și nu îngrijiți? Iată dovada: în Austria vaccinul contra căpușelor (FSME) trebuie refăcut la fiecare 3 ani, în timp ce în Elveția, același vaccin, produs de același producător, trebuie refăcut o dată la… 10 ani.

Ca o concluzie pentru azi:
Hârtiuța cu contraindicații care însoțește un vaccin nu ajunge decât din întâmplare în mâna unui pacient. Ea este destinată doar medicului sau farmacistului. Adică doar unuia din… gașcă. Ce ar putea citi „prostimea” dacă ar avea acces la informații corecte??? Iată câteva exemple: „HEXAVAC“. Printre efectele secundare găsim .. „țipete lungi, de durată și greu de liniștit“. Pe un vaccin elvețian contra tusei convulsive se poate citi printre altele: „țipete stridente timp de 2 ore cu posibilul deces al copilului!“ În cazul vaccinului contra Hepatitei B se poate citi, printre alte consecințe și „scleroză multiplă“. În Noua Zeelandă spre exemplu frecvența apariției diabetului a crescut cu 60% la doar trei ani de la introducerea vaccinului contra hepatitei B. Din ce în ce mai desele cazuri de diabet la copii apar mai ales ca urmare a vaccinărilor contra oreionului.

Nu uitați: voi răspundeți de sănătatea și viața copiilor voștri!!!

Adevarul despre vaccinuri spus de profesor dr. Pavel Chirila

V-ați întrebat de ce nu sunt primiți la grădiniță, la școală sau la liceu copiii din România dacă nu au multe, extrem de multe vaccinuri făcute??? V-a informat cineva corect și complet asupra efectelor și riscurilor la care sunt expuși copiii în urma vaccinării??? V-a cerut cineva acordul pentru ca vaccinul să fie administrat copilului??? Și-a asumat cineva răspunderea și dacă da…cum???

Începem dezvăluirile de azi, pagini cumplite din „Dosarul Secret” al vaccinurilor, cu interviul luat de Cristela Georgescu reputatului Profesor Dr. Pavel Chirilă. Citiți, înțelegeți și…povestiți și celor care nu știu!!!

1. Domnule doctor, care este schema de vaccinare pentru un copil în România?

Până la 3 ani, schema de vaccinare propusă de Ministerul Sănătății, cuprinde… 26 de vaccinuri (incluzând și rapelurile); chiar dacă nu sunt 26 de înțepături se ajunge la aceasta cifră datorită polivaccinurilor ( ex: Infarix conține 6 tulpini).

2. Ce inseamna schema obligatorie si cate vaccinuri cuprinde ea? Dar cea optionala?

Noțiunea de obligatoriu și opțional este… falsă. Nici o vaccinare în Europa nu este obligatorie. Zic medicii de familie că este obligatorie, dar legal nu este. Reglementarea românească prevede obligativitatea medicului de a vaccina copilul dacă părinții cer lucrul acesta și dacă nu există contraindicații.

3. De cand si cum s-a ajuns la un numar atat de mare de vaccinuri?

În urmă cu 30-40 de ani exista o schemă minimală de vaccinuri. Pe măsură ce laboratoarele au preparat noi vaccinuri, medicii (la indicația Ministerului Sănătății) le-au prezentat populației ca „benefice”, „necesare” și „obligatorii”…

4. Cand, cine si cum au fost facute aceste scheme? Care sunt legile care le reglementeaza? Cum pot fi ele modificate?

Ministerul Sănătății și organismele afiliate (epidemiologie, comisii superioare de vaccinologie, programe de prevenție, etc.) sunt cei care prezintă și recomandă vaccinurile medicilor de familie. Legea este bună: vaccinările nu sunt obligatorii (în baza Cartei drepturilor omului, în baza Cartei drepturilor pacientului, a dreptului la liberă decizie, etc).

5. In Romania, fata de alte tari (de ex. Austria, unde planul de vaccinare are doar statut de recomandare) planul de vaccinare obligatorie este o conditie pentru a putea fi inscris la gradinita, scoala, activitati colective. De ce nu avem dreptul la optiune?

Decizia de a nu înscrie un copil la școală sau grădiniță pentru că nu e vaccinat este un alt abuz, de data aceasta al directorilor de școală și grădiniță; în special ale celor de stat (pentru că salariații statului nu au libertatea de gândire și decizie a celor privați). Nu există nicio reglementare a Ministerului Educației sau a Ministerului Sănătații care să condiționeze înscrierea la școală de vaccinările făcute. În realitate avem dreptul la opțiune. Dacă s-ar merge în justiție părinții ar câștiga întotdeauna.

6. Care ar fi solutia ca totusi copilul sa urmeze un parcurs normal social, daca nu este vaccinat?

Societatea civilă are două soluții:
-să reacționeze și să impună legea;
-să-și înființeze școli private care sunt dispuse să respecte legea copiilor.

7. Ce risca medical un parinte care refuza sa urmeze schema de vaccinare?

Pentru a vă răspunde la această întrebare vă dau un singur exemplu: România este cea mai vaccinată țară contra tuberculozei și de ani de zile este prima din coada Europei la incidența și prevalența tuberculozei. Țările nordice nu și-au vacciant niciodată și nu iși vaccinează populația împotiva tubercuozei. Și nu au nici un caz de tuberculoză sau au o incidență foarte mică.

8. Care este legislatia europeana in materie de vaccinare? Dati-ne va rugam exemple din alte tari membre UE?

Legislația europeană este identică cu a noastră: niciun vaccin nu este obligatoriu, este doar opțional (adică se face la cerere).

9. Credeti ca vaccinarea a devenit de fapt „o afacere” bazata pe teama indusa si lipsa de informare?
Exact. Ați anticipat răspunsul.

10. Unde se pot informa parintii in mod complet si eficient despre tematica vaccinarii?

Pentru specialiști – în studiile de specialitate, pentru publicul larg – pe site-urile dedicate vaccinurilor. Este suficient să acceseze cuvântul cheie „vaccin” sau „vaccinare” sau „vaccinuri”.

Vă dezvăluim și azi o parte din cumplitele „taine” ale acestei afaceri cu urmări benefice pentru unii și dezastroase pentru alții numită…vaccinare în masă!!! Citiți și spuneți și altora! Doar așa vom ajunge să știm când și de ce ne vom duce să cerem efectuarea unui vaccin…pentru noi dar mai ales pentru copiii noștri !!!
La ora actuala, exista doua mari tipuri de celule folosite in productia vaccinurilor: celule de provenienta animala (rinichi de maimuta, embrion de pui, etc.) si celule de provenienta umana. Referitor la celulele de provenienta umana, se stie ca, in mod normal, acestea nu supravietuiesc in afara corpului omenesc. Celulele umane utilizate in productia de vaccinuri sunt asa-numitele celule “nemuritoare“. Acestea sunt, de fapt, celule… canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane sau celule fetale provenite din embrion uman avortat, singurele capabile sa supravietuiasca in vitro si sa se divida fara limita de timp si spatiu.
In prezent, se stie ca inductia cancerului este un fenomen care porneste de la o singura celula si cao singura unitate functionala de ADN strain in celula-gazda poate induce transformarea celulara maligna. Altfel spus…principiul de baza al vaccinarii poate induce…cancerul in organismul celui vaccinat!!! O confirmare a acestor adevaruri este descoperirea, in anul 1960, a virusului SV40 (Simian Virus 40) in vaccinul anti-polio oral “Sabin”, preparat cu virus viu. Ulterior, s-a descoperit ca si vaccinul anti-polio “Salk” (varianta administrata pe cale injectabila) este contaminat, deoarece virusul a supravietuit formaldehidei folosite pentru inactivare. Cercetatorii americani Sweet si Hilleman de la Merck Institut, care au facut descoperirea, afirma ca toate cele 3 tulpini de virus polio vaccinal au fost gasite infestate. Virusul SV 40 provine din rinichiul maimutei verde din Africa, pe care s-a cultivat, dintotdeauna, vaccinul anti-polio. Confirmarea rolului oncogen – adica cancerigen – al acestui virus a venit in momentul in care genomul viral SV40 a fost descoperit in tumori maligne diverse ale adultilor injectati cu vaccinul anti-polio in copilarie.
Dr.Vasile Astarastoaie( Presedintele Colegiului Medicilor din Romania) afirma pe intelesul tuturor, oricat de prost sau rau intentionat ai fi, neputand sa comentezi: “Organizatia Mondiala a Sanatatii introduce dictatura medicala! In ultimii 25 de ani, s-a transformat intr-o institutie care isi intretine birocratia proprie – ca si Uniunea Europeana, ce merge pe acelasi drum. Isi ia masuri de supravietuire. Toate decesele din lume datorate gripei porcine au fost la persoane care aveau deja imunodeficienta prin boli anterioare. O.M.S.-ul incearca sa introduca o dictatura medicala, ca si sanatatea publica ( DSP), care a inceput sa incalce drepturile naturale ale omului, pentru ca, vedeti: a introdus carantina, a interzis libera circulatie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a incalcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii. Toate, pe acest principiu al sigurantei colectivitatii.
Mai grav este ceea ce urmeaza !!! Fiti atenti si povestiti mai departe !!!
Afirmatii cutrenuratoare ale Jurnalistei austriace Jane Burgermeister:” Inalti oficiali ai SUA, ONU si OMS fac parte dintr-un …“sindicat international al crimei”, controlat de bancherii care administreaza si rezerva Federala a StatelorUnite. Acest grup este pe cale sa comita …“cel mai mare genocid biologic” din lume, folosindu-se de vaccinul impotriva virusului AH1N1.
Acestea sunt cateva dintre acuzatiile pe care jurnalista austriaca le aduce unor oficiali ONU si OMS, intr-un dosar depus la FBI (informeaza site-ul de stiri javno.com. ). Mai mult, ea intentioneaza sa ceara interzicerea masurilor de vaccinare fortata a populatieidin SUA si alte tari afectate de gripa porcina. Potrivit reporterului, grupul a lansat un virus creat artificial, pentru a elimina o parte din populatie si pentru a obtine profituri din vanzarea vaccinului, prin companiile farmaceutice.In aprilie 2009 ea a adus dovezi referitoare la faptul ca laboratoarele Baxter au eliberat in mod intentionat 72 de kilograme de virus al gripei aviare activ. Se pare ca virusul ar fi fost livrat de catre OMS catre 16 laboratoare din patru tari !!!

Sursa: http://www.nera-distributions.ro/blog/

(Visited 568 times, 1 visits today)

10 COMMENTS

 1. Ha, ha, ha!!! pentru asa un articol important, sursa e un blog????? unde e bibliografia relevanta care sa te convinga din punct de vedere stiintific??? hai sa fim seriosi, credeti ce vreti fiecare, dar informati-va mai intai din surse credibile!

 2. Buna ziua, sunt o mamica si am 2 copii primul meu copil e vaccinat pana la varsta de 1 an. Am citit toate articolele despre pericolele vaccinarii si efecte averse, dar ce facem cu cei vaccinati deja? Cum ii ajutam? Caut o solutie pentru baietelul meu care din cauza mea si a neinformarii mele poate avea de suferit. Cei care sunt in tema doctorii cu studiile despre efectele grave ale vaccinelor trebuie sa aiba o solutie pentru noi. Va multumesc!

 3. apoi doamnelor si domnilor daca nu vreti sa treceti prin astfel de probleme ,nu uiati ca sint si oani care lucreaza in contra lor a alora care lucreaza contra noastra si rezultatele nu intirzie sa apara asa ca uitati si voi o carte care va poate raspunde la multe prableme si ei pot sa faca cite vaccinuri vor si sa ne si oblige sa le luam , e ca si cum ai arunca, apa in ocean,, titlu carti e ,,The cure for All Diseases,, si poate fi descarcata de pe google in format pdf. Atentie e in engleza dar atentie pt.ca contine lucruri care ar putea sa va schimbe modu de a exista.

 4. @Iustin – Subliniez comentul dvs. ,…Amestecatura si dezordinea ,… prin acestea se urmareste debusolarea populatiei,pt a pierde calea catre simplul ADEVAR . Tocmai pt ca sunt „ortodoxe” (oficial).Tocmai de aceea dreapta socoteala nu este pomenita, ba chiar VOIT uitata, pt ca la unii le sta in coaste. Deci eu nu-i consider adevarati ortodocsi. Ei sunt produsul celor care vor o omenire FARA ADEVAR fara Dumnezeu,fara ortodoxie,daca se poate chiar fara populatie,fara Romanie.Cumva tabloul asta se cam intrezareste la orizont ?,sau chiar am trecut de orizont si nu ne mai recunoastem unii pe altii.Daca „da”,inseamna ca au reusit….Dar cu noi este Dumnezeu si va fi cu toti la DREAPTA SI CUTREMURATOAREA JUDECATA.Cam asta-i socoteala…Doamne Ajuta!!!

 5. De ce nu se vorbeste despre vaccinul anti-tetanos? De ce nu se vorbeste despre vaccinul antirabic? De ce nu se vorbeste despre eliminarea Variolei sau Ciumei Bovine? Cum poti sa zici ca eliminarea unor boli a fost facuta prin imbunatatirea igienei cand o mare populatie din India, Bangladesh, Somalia s.a. traieste intr-o mizerie crunta de sute si chiar mii de ani?

  Trebuie sa recunoastem ca se fac afaceri grase cu vietile si mortile a milioane de oameni si opinia publica este manipulata de corporatii, dar nu trebuie sa uitam de dreapta socoteala, pe care o vad uitata din ce in ce mai mult pe site-uri ortodoxe… Apar atat de multe acuze nefondate si hilare, atat de usor de demontat, incat nu vei mai stii care sunt cele adevarate si toate vor fi puse in aceeasi oala

 6. Da, au existat epidemii, au existat „valuri” de boala, au existat analize, teste, recomandari si in final decizii oficiale cu tot tacamul: studii, opinii savante, dezbateri, stampile, semnaturi, etc. Ca au luat decizia vaccinarii nu mai conteaza, puteau la fel de bine sa recomande (chiar sa impuna) consumul de nisip inainte de micul dejun, tot aia era: cineva l-ar fi vandut si pe acesta din urma!

  Intrebarea fundamentala este DE CE am avut epidemii din capul locului? La aceasta intrebare exista un singur raspuns: sisteme imunitare deficitare (evident, nu-i asa?).

  De ce au aparut sisteme imunitare deficitare? Asta e intrebarea cheie in tot contextul iar raspunsul nu va fi acceptat de aproape nimeni din comunitatea stiintifica „moderna” pentru simplul motiv ca este de o simplitate uluitoare!

  DIN CAUZA ALIMENTATIEI DEFICITARE au aparut toate epidemiile cunoscute din Europa (cel mai ravasit continent dintre toate – nu uitati ca am mai si „exportat” in cele doua Americi si nu numai)!

  Da, stiu, ve-ti reactiona firesc si ma ve-ti intreba: esti serios? Si am sa raspund: al naibii de serios.

  Deficientele din alimentatie nu sunt de ieri sau de azi ci de cand omul a inceput sa foloseasca alimentele concentrate, rafinate, tratate termic, conservate, afumate sau/si sarate. Lipsa alimentelor naturale (netratate sub nici o forma decat prin spalare, fie carne sau legume ori fructe) a dus gradual la acest gen de epidemii care au ravasit continentul sute de ani la randul si o vor mai face cu sau fara vaccinuri, medicamente, analize, doctori sau specialisti de tot felul.

  Lipsa igienei e o alta situatie asociata cu „bucataria” medievala si pana la cea a anilor 1900 (si chiar mai recent).

  Aceste doua elemente au dus in timp la epidemii intr-adevar periculoase si devastatoare care au transformat lumea crestina in ceea ce vedem azi: boala la tot pasul in ciuda vaccinurilor, legilor aspre, doctori si medicamente in nestire, cancer si diabet in proportii enorme, etc.

  Inainte de a discuta despre vaccinuri trebuie discutat serios despre LIPSA IGIENEI si, mai ales, despre MODUL DEFICITAR DE ALIMENTARE incepand de la cum tratam solul si pana la cum preparam mancarea in casa. Abia dupa o astfel de discutie dura, directa, fara ocolisuri si false standarde, vom ajunge sa intelegem ca putem trai si fara vaccinuri dar respectand conditiile minimale in care specia noastra, alaturi de toate celelalte, a supravietuit pana in ziua cand am descoperit focul, tigaia, uleiul sau am inventat aragazul si frigiderul.

  Juramantul lui Hipocrate mentioneaza ca DOCTORUL se obliga sa descopere cauza bolii. Medicii de azi se limiteaza la a folosi parafa pentru a incasa bani de la companiile farmaceutice care le baga sub nas, bine organizat si argumentat, ceea ce ei au descoperit ca fiind cauze comune tuturor locuitorilor de pe planeta. ASTA NU MAI E MEDICINA, E AFACERE!

 7. Doamne Ajuta! -Inseamna ca aceste vaccinuri trebuiesc facute ,pt simplul fapt ca romanii sunt iubiti si noi nu stim.Inseamna ca lumea merge spre o pace „voita” ,iar noi plesnim de incredere.Inseamna ca cineva din umbra ne vrea al naibii de bine ,iar romanul are incredere in sistemul care ne-a adus unde am ajuns.Inseamna ca vaccinurile astea se vor facute pt o generatie si populatie viitoare sanatoasa,buni pt societaea viitoare,iar eu incapatanatul si necredinciosul nu-nteleg de ce totusi populatia Romaniei crapa de foame si inoata in datorii,fugind in lume pt un trai mai decent ,cand ei „fraierii” nu stiu cat de „iubiti” sunt in tara…..Sa fim seriosi.Populatia trebuie sa scada la o cifra apocaliptica ,prin e-urile din alimente,prin spalarea creierilor copiilor din scoli(pt a nu constientiza cat de mult sunt „iubiti”).Pai ,mai oameni buni,daca o societate (si mai ales cea romaneasca)ar dori ca viitoarele generatii sa traiasca sanatosi sa faca copii si sa ramana in ADEVAR,pai atunci in scoli s-ar face scoala adevarata pur ROMANEASCA,copiii ar studia cu drag stiind ca parintii lor nu sunt umiliti prin salariile misere pe care le au,iar Romania ar inflori,iar acele faimoase vaccinuri ar fi produse special pt o natiune iubita si NICIDECUM saracita si imbolnavita ,iar acest subiect nu ar mai fi existat chiar aici pe FN.Ca sa nu mai spun de spitalele inchise ,scolile romanesti care incep sa semene cu scolile occidentale fara Dumnezeu.Pai cum vine asta?,vaccinuri pt imunizare ,iar spitalele se inchid???Ce iubire mai e si asta???Spitalele se inchid ,neinteresandu-se de sanatatea populatiei si mai vor ca sa credem ca vor binele si sanatatea copiilor nostri ??? ,sau vor sa faca experiente pe copiii noastri???,sau vor sa reduca populatia ,incepand cu copiii nostri???.Dati-mi un exemplu bun,al naibii de bun in care sa mai credem ca populatia Romaniei se vrea sanatoasa si in buna stare?????Intradevar ca trebuiesc facute vaccinurile obligatorii, cele pe care generatia noastra le-a tot facut ,dar fara adaosuri ca de exemplu,vaccinurile DTP,antigripalurile,contra cancerului de uter,avand ca scop sterilizarea fetitelor noastre si multe altele ,provocand boli cronice neurologice,etc,etc,etc…..,provocand in final …moartea.FFFfoarte multi doctori care au demonstrat ca aceste noi vaccinuri mai mult distrug decat sa faca bine,,,au fost adusi la tacere.Domnilor conationali,frati romani,…TOTUL ARE LEGATURA….Chiar va simtiti iubiti???de cei care ne-au tot mintit,dandu-ne pe mana experientelor strainilor ,transformand viata romanilor in cobai.Sa dea Dumnezeu sa gresesc,dar nu vad motive care sa mearga in paralel cu vointa asta nevazuta de a mai crede ca suntem iubiti,aici pe pamant….Doamne Ajuta!Miluieste-ne pre noi pacatosii!

 8. Dezinformare totala,intrucit generatia mea a fost de mici copii vaccinati,impotriva unor boli care in trecut faceau ravagii in rindul noilor nascuti. In Occident exista o practica obligatorie la noii nascuti! Sa auzim numai de bine!

 9. Sa fim seriosi domnilor, acum v-ati trezit dupa cae generatii intregi sunt vaccinati? De unde sa stim daca acest domn Cirile nu e platit ca sa spuna ce spune? Deci putem fi manipulati de oricine,ca niciodata nu vor fi toti de aceeasi parere.Eu am incredere in vaccinuri si cred ca dezvolta in organism o imunitate contra bolilor respective.Can eram eu de cativa ani ,prin anii ,70,nu ne lasau sa intram in Statele Unite ca nu aveam eu facut vaccinul contra rujeolei.Asa ca nu numai la noi se impune asa ceva.

Leave a Reply