Rezultate alegeri R. Moldova. Urarea redacţiei FN pentru pro-europeni: nu uitaţi că...

Rezultate alegeri R. Moldova. Urarea redacţiei FN pentru pro-europeni: nu uitaţi că Basarabia e România!

by -
2 1636

Pe primul loc s-a situat Partidul Socialist (PSM), cu 20,51% din voturi (25 mandate). Partidul Liberal-Democrat s-a situat al doilea obţinând 20,16% din voturi (23 mandate), urmat de Partidul Comuniştilor (PCRM) – 17,48% (21 mandate), de Partidul Democrat (PDM) – 15,80% (19 mandate) şi de Partidul Liberal (PLM) care a obţinut 9,67% din voturi (13 mandate).

În cazul în care se vor păstra opţiunile declarate de către partidele care au depăşit pragul electoral, partidele pro-europene – PLDM, PDM şi PLM – au, împreună, 45,63% din voturi (55 mandate), formaţiunile pro-ruse – PSM şi PCRM -, obţinând 37,99% (46 mandate).

Nu putem spera decât linişte şi pace pentru fraţii români din Republica Moldova, urându-le partidelor pro-Europa să nu uite că „Basarabia e România”. De asemenea, postăm la sfârşit singura hartă care exprimă acest deziderat, pentru că în ultimii ani mulţi „oameni de bine”, auto-declaraţi patrioţi români, au ciunţit şi redesenat harta României şi cea a regiunii istorice Basarabia în cel mai „stalinist” spirit.

(Visited 467 times, 1 visits today)

2 COMMENTS

  1. Unele informatii ajung si la noi trimise de cunostintele noastre din R. Moldova… Stim foarte bine ca, din pacate, optiunea unionista este mult mai slaba decat cea pro-europeana. Asta se poate observa si analizand doar declaratiile, pentru ca daca este sa analizam faptele atunci ne luam cu maine de cap.

  2. Am un deosebit respect pentru acest site si il citesc regulat pentru informare. Totusi de cateva ori am avut senzatia ca dstra nu cunoasteti adevarul ce tine de politichia „evropeneasca” din Republica Moldova.
    Va spun transant si direct, vectorul asa zis proeuropean nu este decat o minciuna. Speranta ca vreodata teritoriul romanesc s-ar uni este goala fara nici un suport politic.
    Imi pare rau ca nimeni nu mai lupta pentru Moldova/Basarabia, ci lupta pentru vectori din start esuati si pentru treuci personale. De aceea 45% de cetateni nu au participat la vot. TINETI MINTE: NU EXISTA POLITICIAN IN CADRUL GUVERNARII IN RM CURAT SI PATRIOT. Nici unui politician nu-i convine sa se uneasca cu Romania, fiindca si-ar pierde propriul lor fotoliu, din moment ce Moldova ar fi ca un judet mai maricel al Romaniei.
    Mi-ar parea foarte rau sa fiti in continuare dezinformati, fiindca una se declara pe la forumuri si alta este lupta cea reala, tacita, surda, dar cu efect.
    Va dau un singur exemplu http://www.aparatorul.md/cum-ortodocsii-devin-schismatici-in-manualul-de-istorie-din-republica-moldova/

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.