Monstruoasa Coaliție a Rusiei lui Putin și a Germaniei europene în Moldova

Monstruoasa Coaliție a Rusiei lui Putin și a Germaniei europene în Moldova

by -
0 886
Monstruoasa Coaliție
Russian President Vladimir Putin holds the hand of German Chancellor Angela Merkel as they visit the Russian booth during a tour through the Hanover Messe on the first day of the industrial trade fair, in Hanover April 8, 2013. Russia is the partner country of the Hanover fair 2013, which runs from April 8 -12. REUTERS/Fabrizio Bensch (GERMANY - Tags: POLITICS BUSINESS)

„Națiunea civică moldovenească”, „limba comună”,  Molotov – Ribbentrop 2, sau Monstruoasa Coaliție a Rusiei lui Putin și a Germaniei europene în Moldova

Pe parcursul istoriei, mai îndepărtate, dar din păcate și mai recente, Rusia și Germania au jucat un rol nu prea fast pentru România și pentru români. Cel mai mult au avut de suferit de pe urma înțelegerilor Rusiei staliniste cu Germania fascistă românii  moldoveni de la Est de Prut, după Pactul Molotov – Ribbentrop din 1939 ei fiind rupți de la România. Istoria se dezvoltă ciclic și la nici un secol de la pactul criminal rușii și nemții revin pentru a pactiza pentru a decide soarta românilor din Basarabia. Datorită unor scurgeri de informații din interiorul grupurilor care implementează la Chișinău proiecte extrem de avantajoase Kremlinului, pe banii Germaniei, Zeppelin își propune să scoată la lumină ceea ce unii se străduie din răsputeri să ascundă de ochii lumii, aceste pe cât de incredibile, pe atât și de monstruoase colaborări între Rusia lui Putin și Germania europeană.

Filmul „Istoria Moldovei”

Ba prin planuri de federalizare de culise a Republicii Moldova, discutat anii trecuți în secret pe axa Moscova – Berlin, ba prin planuri de intervenție mult mai sofisticate, prin propagandă agresivă, în conștiința populației Republicii Moldova, în încercarea de a umbla la codul genetic al acesteia. La fel cum s-a întâmplat cu ea timp de peste 70 de ani de aflare a Basarabiei sub Imperiul Sovietic, când din românii moldoveni s-a încercat crearea în laboratoarele propagandistice sovietice a unui homo sovieticus clasic.

De data asta propaganda este implantată prin tehnologii noi, aplicate prin intermediul societății civile și al presei, cele mai eficiente instrumente în sec.XXI de intervenție în conștiința unei națiuni. Aidoma vremurilor de tristă faimă din secolul trecut, Monstruoasa Coaliție dintre Rusia lui Putin și Germania europeană funcționează perfect în Republica Moldova, generând proiecte care încearcă să schimbe codul genetic al populației românești de la Est de Prut.

În noiembrie 2017 președintele Dodon a lansat filmul „Istoria Moldovei”, un proiect propagandistic, scopurile căruia sunt descrise mai sus. În cazul proiectului lui Dodon atât scenariul, cât și regia și producția sunt clare, fiind gestionate de patronii președintelui de la Moscova.

Mark Tkaciuk românofobul

La 2 februarie 2018 și Mark Tkaciuk a anunțat o producție similară, „Limba comună” (http://newsmaker.md/rus/novosti/anons-newsmaker-pokazhet-dokumentalnyy-istoricheskiy-film-marka-tkachuka-35903). În cazul proiectului lui Tkaciuk lucrurile sunt mult mai încurcate decât în cazul producției lui Dodon, deși ambele au același scop. Mark Tkaciuk este nimeni altul decât până recent ideologul lui Voronin și al Partidului Comuniștilor de la Chișinău, un propagandist românofob înflăcărat, aflat în strânse legături cu anumite cercuri de influență și servicii speciale de la Moscova. Respectiv, interesul Kremlinului în apariția proiectelor românofobe  de implantare a „națiunii civice moldovenești” în Republica Moldova este evident și s-ar părea că la fel de firesc și finanțarea pentru aceste proiecte diversioniste trebuie să vină tot de acolo, ca în cazul producției istorice a lui Dodon.

În cazul românofobului Mark Tkaciuk însă finanțarea vine din… cu totul altă parte, departe de Moscova, tocmai din inima Europei, de la Berlin! În imagine vedeți nota de plată adresată în iunie 2017 de Mark Tkaciuk ONG-ului de la Berlin Institut für Europäische Politik.

Articolul integral cu dovezi asupra acuzațiilor gășiți aici.

Sursa: Zeppelin.md 

(Visited 162 times, 1 visits today)

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.