Studiu: copiii nevaccinați sunt mai puțin predispuși la alergii şi la boli...

Studiu: copiii nevaccinați sunt mai puțin predispuși la alergii şi la boli față de copiii vaccinaţi

by -
0 671

De obicei se presupune că vaccinările sunt responsabile pentru realizarea unor progrese substanţiale în domeniul sănătăţii publice şi că oamenii sunt mult mai predispuși la a dezvolta boli grave înainte de administrarea lor. Un nou sondaj lansat de VaccineInjury.info demască acest mit, arătând că copiii nevaccinaţi sunt mult mai puţin predispuși la a dezvolta alergii, boli autoimune, probleme neurologice, boli endocrine şi  alte boli, comparativ cu omologii lor vaccinați.

Homeopatul german Andreas Bachmair a colectat date referitoare la sănătate pentru mai mult de 8.000 de copii nevaccinaţi din cel puţin 15 ţări diferite şi le-a comparat cu datele de sănătate elaborate în cazul a peste 17400 de copii vaccinaţi implicați într-un studiu german cunoscut drept asKiGGS – Sondajul de cercetare și examinare a stării de sănătate la copii și adolescenți .

Copiii implicaţi în ambele studii aveau vârste cuprinse între 0 și 17 ani dar cei mai mulți dintre copiii implicaţi în sondajul celor nevaccinați aveau în jur de 8 ani. Ambele studii, cu toate acestea, au utilizat aceleaşi criterii pentru colectarea de date privind sănătatea copiilor şi ambele sunt considerate a fi ajuns la rezultate valide.

În fiecare categorie de evaluare a sănătății din ambele studii, starea generală de sănătate a copiilor nevaccinați a fost cu mult mai bună comparativ cu cea a copiilor vaccinaţi. Rata alergiilor în rândul copiilor vaccinaţi, de exemplu, a fost mai mult decât dublă față de rata alergiilor în rândul copiilor nevaccinaţi. Şi mai rău, copiii vaccinaţi s-au dovedit a fi de aproape opt ori mai predispuși la astm sau bronşite cronice în curs de dezvoltare decât copiii nevaccinați.

O altă diferenţă semnificativă între cele două grupuri a fost observată în categoria bolilor autoimune. În timp ce mai puțin de jumătate din unu la sută din copiii nevaccinați au fost depistați cu o boală autoimună, aproximativ șapte la sută dintre copiii vaccinaţi au dezvoltat una. În conformitate cu US National Institutes of Health (NIH), aproape 25 la sută din americani suferă  astăzi cel puţin o tulburare de autoimunitate.

Celelalte categorii de cazuri în care copiii nevaccinaţi s-au prezentat mai bine decât copiii vaccinaţi au inclus neurodermatita, herpes, otita medie, febra fânului, hiperactivitate, scolioza, epilepsie şi convulsii, dureri de cap, migrene şi boli ale tiroidei. Singurul caz în care ratele de boală au fost aproximativ egale între cele două grupuri a fost categoria celor cu diabet zaharat, o boală care afectează doar aproximativ 0,2% din tinerii cu vârsta sub 20 de ani.

Puteţi vizualiza întregul studiu Bachmair, complet, cu detalii amănunţite şi grafice  accesând site-ul: http://www.vaccineinjury.info/vaccinations-in-general/health-unvaccinated-children/survey-results-illnesses.html

Sursa: http://www.infocon.ro

(Visited 150 times, 1 visits today)

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.