România trebuie oprită de pe calea dictaturii

România trebuie oprită de pe calea dictaturii

by -
0 888

La propunerea nenorocitului de Dragnea, Parlamentul se pregătește să scoată practic în afara legii libertatea de gândire și de exprimare în România. Asta da democrație, doar pentru „corecții politic”.

Legea asta va fi instrumentul perfect pentru a băga pumnul pe gât tuturor celor care nu sunt de acord cu politica de strămutare pe teritoriul României a populațiilor străine de sorginte islamică.

Dar mai ales, după cum s-a întâmplat în alte țări care au adoptat o legislație penală inspirată de dogmele „corectitudinii politice”, legea „anti-defăimare” le va permite tuturor dușmanilor Bisericii să declanșeze în continuarea campaniei actuale de denigrare din mass-media o vastă operațiune de hărțuire, indimidare și persecutare în justiție a tuturor celor vor mai exprima în public învățătura creștină despre familie, normalitate, boală și păcat.

În următoarele săptămâni/luni de zile se va vedea dacă politicienii români (Dragnea, Gorghiu & restul caricaturilor) vor merge până la capăt cu ascultarea față de cei care le dictează legile sau vor lua în seamă și voința poporului român, care deja a strâns milioane de semnături pentru apărarea familiei.

Dacă nu luăm atitudine și nu blocăm, prin orice mijloace, această ticăloșie prin care mult clamatul stat de drept devine un slugostat al ideologiei corectitudinii politice, înseamnă că ne merităm soarta. La pachet cu toate legile date în ultima vreme, legea anti-defăimare va crea cadrul potrivit pentru transformarea României într-un stat semi-totalitar, în care organocratura va putea să termine rapid cu oricine nu e de acord cu ideologia stăpânirii.

Dar Iohannis să ia aminte la soarta lui Despot-Vodă. (autor: Corneliu Berari, sursa: Rost)

(Visited 179 times, 1 visits today)

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.