Partidul Naționalist – între aspirații și conspirații

Partidul Naționalist – între aspirații și conspirații

by -
2 548

Multi oameni au asteptat cu nerabdare aparitia Partidului Nationalist. Dupa numeroase termene la sfarsitul carora Tribunalul Bucuresti aproba intr-un final inscrierea in registrul partidelor, Procuratura face recurs si se ajunge la Curtea de Apel. Aici, dupa alte amanari ale pronuntarii, instanta decide sa respinga dosarul.

Eu, ca majoritatea celor din ND am fost pentru prima data implicat intr-un astfel de demers. Ceea ce nu voi uita insa niciodata este impresia deplorabila pe care mi-a produs-o “justitia” din Romania. Am avut in tot acest timp senzatia stranie ca deciziile se iau undeva in afara Tribunalului.

Cu procurori din tipologia yesman-ului parca teleportati din anii ’50, cu judecatori care tergiverseaza grosolan lucrurile avand o atitudine ce frizeaza nesimtirea si doi viermi care si-au cautat din timp locuri mai bune in haznaua politica nici nu-i de mirare ca am avut parte de un astfel de deznodamant!

A fost o munca de cativa ani in care multi oameni au investit multa pasiune si energie, motiv pentru care acest verdict final venit dupa circa 180 de zile de amanari este cu atat mai injust! Ce sa mai spunem despre faptul ca formatiuni precum Partidul Civic Maghiar si Noua Republica au primit aviz in 15-20 de zile!

Mi s-a confirmat inca o data faptul ca actualul sistem nu accepta niciun fel de opozitie pe esicherul politic! Vor avea insa surpriza sa vada ca nu ne vom opri aici, deoarece Noua Dreapta va redepune in scurta vreme dosarul pentru inregistrarea aripii sale politice si nu se va lasa pana ce nu isi va atinge scopul.

Am actionat si vom actiona totdeauna legal dar nici nu ne vom lasa calcati in picioare de sistemul mafiot care ne guverneaza.
Probabil multi rechini isi inchipuie ca ne-au dat-o la temelie prin acesta miscare. Se insala amarnic deoarece noi nu avem o clientela politica de satisfacut si nu consideram ratarea alegerilor 2012 un capat de tara. Fara indoiala ar fi fost foarte necesara prezenta unei voci curate in campania electorala care sa bruieze logoreea politrucilor corupti. Isi dau seama ca majoritatea populatiei este scarbita de ei, motiv pentru care nu si-au permis riscul existentei unei formatiuni militante nationaliste in alegeri.

Aceasta atitudine nu face decat sa ne ambitioneze pe mai departe. Asta pentru ca ND nu s-a infiintat cu scopul de a ajunge in Parlament ci pentru a apara niste valori. A facut- o din afara politicii timp de 13 ani, mai are energie pentru inca 100! Leprele care ne conduc tara n-au cum sa inteleaga asa ceva!

Nici o problema, strada va fi tribuna noastra pana cand vom dobandi ceea ce ni se cuvine. Inconstientii nu isi dau seama ca refuzandu-ne ocazia de a fi “cuminti” in lumea politica s-ar putea alege cu o organizatie de zece ori mai radicala in strada. Ii indemn pe toti simpatizantii Noii Drepte sa nu deznadajduiasca din pricina acestor sicane pentru ca lupta noastra continua. Sa nu se lase inselati de incercarile de manipulare, sa aiba incredere in Dumnezeu si sa fie gata sa stranga randurile!

Alexandru Năstase – Schimbarea.info

(Visited 49 times, 1 visits today)

2 COMMENTS

  1. e nevoie de un partid care sa promoveze principiile ortodoxiei romanesti si romanii de bun simt si cu constinta sanatoasa. e necesara o revolutie interioara in tara asta unde multi au fost cuprinsi de „somnul cel de moarte” cum spune cantecul. cei care se cred crestini ortodocsi aici si aiurea, sa nu uite cuvintele Apostolului Pavel: „credinta care nu e insotita de fapte, e moarta”.

  2. Totusi, noi nu avem Partidul Pentru Tara? N-ar trebui ca dimpotriva in loc sa divizam politica nationalista, sa ne unim? Pentru ca divizarea face jocul celor care dezbinand conduc – al politrucilor, interlopilor politici. E adevarat nu vorbesc din „miezul” problemei nationaliste, sunt simpatizant deocamdata cel putin pana in momentul reintoarcerii mele definitive in tara, insa privesc lucrurile din perspectiva mea logica. Stiu ca justita e aservita, stiu ca e multa mizerie politica la noi care trage tara in urma, stiu ca doar nationalistii si monarhia mai pot scoate tara din cercul vicios in care cu sau fara voia ei a intrat. Nu va asteptati ca ei sa va recunoasca drepturile, ele trebuiesc castigate. Daca e nevoie mergeti la Tribunalul de la Haga! Insa parerea mea e ca toata suflarea nationalista trebuie concentrata intr-o Miscare si intr-un Partid. Divergentele trebuiesc discutate, reglate si ajuns la un acord. Aici primordial e liderul care inca n-a iesit la rampa. Daca in anii interbelici personalitatea Capitanului a iesit la suprafata, acum (cel putin asta e parerea mea!) un lider cu viziunea, statura morala a sa si care sa adune fractiunile nationaliste divizate sau clonate de catre urmasii Securitatii dupa parerea mea inca nu s-a ridicat. Din Senatul Legionar trebuie ales cel potrivit si sustinut pana in panzele albe. Ma iertati daca am fost inoportun, dar din exterior asa vad eu lucrurile. S-auzim numai de bine, Doamne-ajuta!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.