Iulian Capsali, candidatul familiei romanesti la europarlamentare

Iulian Capsali, candidatul familiei romanesti la europarlamentare [VIDEO]

by -
2 1063

Detalii aici: http://iuliancapsali.ro/sustine/

(Visited 128 times, 1 visits today)

2 COMMENTS

 1. Hristos s-a inaltat!

  Domnule Capsali,

  Daca v-a fost de ajuns rezultatul la europarlamentare, atunci scoateti de pe sit imaginile care fac referire la Sfanta Biserica a Domnului Nostru Iisus Hristos.
  Nu puteti volosi Sacrul pentru manipulare si crearea de imagine ci o puteti face numai prin faptele dvs., prin modul cum scrieti, cum va manifestati, cum traiti.

  Crestinilor asezati le-a repugnant modul agresiv in care v-ati facut Campania electorala la usa bisericii (asta nu vi se datoreaza numai dvs. ci si echipei, dar dvs. sunteti cel care „ati cules roadele”.

  Doamne ajuta.

  „Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte!”
  Amin.

 2. Doamne ajuta,

  Nu toti crestinii sunt pro Iulian Capsali.

  Daca mai aveti vreun dram de constiinta si de frica de Dumnezeu, scoateti de pe site-ul http://iuliancapsali.ro/ imaginile, simbolurile si textele care fac referire la Sfanta Biserica a Domnului Nostru Iisus Hristos, care nu are nici o implicare in vreo forma de manifestare politica.

  Manipularea grosolana a bietilor crestini ortodocsi semnatari, care vor fi de acum raspunzatori de tot ce a facut si va face Iulian Capsali, s-a facut schimonosindu-se in chip diavlolesc Monograma Domnului Nostru Iisus Hristos, precum si prin folosirea spatiului si timpului liturgic, nu pentru rugaciune ci pentru strangerea de semnaturi, in mod agresiv, fara binecuvantarea preotilor (deoarece in Sfanta Biserica nu poate avea loc decat Lucrare Dumnezeiasca).

  Pentru ca aceasta s-a intamplat fara a obtine binecuvantare, chiar daca Iuian Capsali va iesi europarlamentar, s-a facut fara voia lui Dumnezeu, ba dimpotriva.

  “Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte!”

  Amin.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.