Scrisoare deschisa adresata domnului academician Ionel Haiduc, presedintele Academiei Romane

Scrisoare deschisa adresata domnului academician Ionel Haiduc, presedintele Academiei Romane

by -
3 989

Scrisoare deschisa adresata domnului academician Ionel Haiduc, presedintele Academiei Romane

Stimate Domnule Academician Ionel Haiduc,

Subsemnatul Ion Coja sunt nevoit sa va aduc in mod public la cunostinta un fapt pe care in mod normal ar trebui sa-l cunoasteti. Va scriu deoarece se pare ca Domnia Voastra nu stiti totusi nimic despre ABUZUL grosolan si inadmisibil comis asupra patrimoniului Academiei Romane de agentii statului Israel la inceputul anilor 1990. In principiu este vorba de un document extrem de important pentru istoria Neamului romanesc, un manuscris ramas de la Wilhelm Filderman, fostul lider al evreilor din Romania anilor 1930-1946. Manuscrisul respectiv contine memorii si insemnari zilnice ale celui care a fost, cu siguranta, cel mai important martor al suferintelor evreilor din Romania, calitate ce decurge din imprejurarea ca in acei ani Wilhelm Filderman a fost vocea cea mai ascultata prin care evreii din Romania s-au pronuntat in apararea drepturilor lor, in afirmarea lor ca entitate etnica expusa unor mari pericole. In mod deosebit, Wilhelm Filderman este singurul lider evreu care a cunoscut direct si nemijlocit, ca deportat, realitatile din Transnistria transformata de Ion Antonescu in spatiu concentrationar pentru un mare numarde evrei.

Cunoasteti, desigur, faptul ca teza producerii in Transnistria, sub administratie romaneasca, a unui holocaust anti-evreiesc, este cea mai grea acuza adusa poporului roman de-a lungul existentei sale. Cunoasteti, de asemenea, ca un mare numar de istorici, publicisti, oameni politici sau simpli cetateni, din Romania si de aiurea, inclusiv din Israel ei Statele Unite ale Americii, resping acuzatia de holocaust, de genocid, adusa guvernului Ion Antonescu si, implicit, romanilor. Printre cei care au produs texte si argumente impotriva acestei acuzatii de Holocaust se numara si Wilhelm Filderman. De aceea, putem fi siguri ca prin continutul lor Memoriile lui Wilhelm Filderman au darul sa intareasca aceste argumente. Iar imprejurarea ca Filderman a lasat prin dispozitie testamentara ca aceste Memorii sa ajunga in proprietatea Academiei Romane spre a fi publicate o putem considera ca semn ca prin aceste Memorii autorul Wilhelm Filderman argumenta in plus si definitiv lipsa de temei a acuzatiilor privind genocidul din Transnistria.

Din pacate, manuscrisul acestor Memorii a fost furat – acesta este termenul potrivit, de reprezentanti ai statului Israel, a fost furat de la legatarul testamentar al lui Wilhelm Filderman, cu cateva zile mai inainte ca acesta sa incredinteze pretiosul document proprietarului de drept: Academia Romana. Mai multe detalii despre aceasta urita poveste va poate oferi domnul academician Eugen Simion, care a fost in legatura cu detinatorul documentului. Va atasez in acest sens scrisoarea pe care o adresez domnului Eugen Simion.

Sunt convins, domnule Presedinte al Academiei Romane, ca nu veti lasa lucrurile sa se eternizeze in starea inadmisibila in care se afla acum, ca veti demara toate actiunile care se afla in putinta Domniei Voastre de a le sustine si promova pentru recuperarea documentului amintit. Ma pun la dispozitia Domniei Voastre cu o serie de sugestii si consilii in acest scop.

Cu deosebita stima si cu nadejdea ca Dumnezeu va va ajuta sa va faceti datoria in aceste imprejurari atat de dificile, al Dumneavoastra

Ion Coja

Bucuresti, 15 martie 2010.

nota redactiei: Deci, deoarece domnul Ion Coja a afirmat ca in Romania nu a avut loc “Holocaustul” evreilor sau oricum  ca cifrele avansate de activistii sionisti sunt mult exagerate (cifra dorita fiind de 400000), a fost dat in judecata de catre Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania (F.C.E.R.) si Asociatia Evreilor Romani Victime ale Holocaustului (A.E.V.R.H.). Acum domnului Coja ii va fi adresata intrebarea nelipsita: “Cu cat sunt exagerate cifrele? Aveti probe?”. Care probe? Ca romanul nu a provocat moartea a 400000 de evrei? Dar probele trebuiesc produse de acuzator nu de acuzat!

(Visited 420 times, 1 visits today)

3 COMMENTS

  1. Nu ma mira nimic,din moment ce istoria poporului evreu,a devenit religie si religia ne invata ca Avram este tatal tuturor,ca fiind strabunul omeniri,iar istoria n-il infatiseaza ca pe un pagin,strain complect de religia crestina!

  2. Jidani cei mai mari nazisti-talmudisi din lume se ascund în spatele minciunei zisa de „holocaust”,pentru a scãpa de vina cã jidanca lor Ana Pauker a ucis cu bestialitate mai mult de Un Milion de români! Jidani criminali acuma sã plãteasca 200 de miliarde de Euro paguba pentru români!

  3. M0-am saturat de jidanii astia artagosi si spurcati. Adolf, Adolf.. de ce n-ai reusit deodata sa arzi jidanii si pe urma sa ataci Rusia??

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.