Predica Pr. Mihai-Andrei Aldea la Duminica Infricosatoarei Judecati (27 februarie 2011): „Miscarea...

Predica Pr. Mihai-Andrei Aldea la Duminica Infricosatoarei Judecati (27 februarie 2011): „Miscarea Legionara functioneaza legal in Romania si in toate tarile lumii.” „Prin evenimentul de la Petru Voda se incearca tulburarea oamenilor. Scopul lor este de a starni si de a provoca scandal. Trebuie sa ramanem calmi si sa ne rugam.”

by -
2 1092


(Visited 299 times, 1 visits today)

2 COMMENTS

 1. A spus un mare duhovnic „DACA VEZI UN POPA BEAT IN SANT , MIINE SA TE DUCI SA TE SPOVEDESTI LA EL CA ARE HAR SFINT”
  Parintele Arsenie Boca.
  Dar daca zice ce nu trebuie EU zic sa nu-l asculti.
  Sa-l vedem pe cel ce zice asa ceva de Negru Voda ca ar intra iarna la minuis ……grade Celsius in apa sa aduca COMUNISTILOR stuf sa CONSTRUIASCA SOCIALISMUL fara sa se imbolnaveasca SI DUPA ACEEA MAI VORBIM.
  Cu stima,
  PENTRU PARINTELE IUSTIN PIRVU si Miscarea din acre a facut si FACE parte pina la momentul cind va trece la cele de sus

 2. RUGACIUNE catre Sfintii Romani din inchisori

  O, Sfintilor Marturisitori, care in temnite si prigoane, prin multele voastre patimiri ati stavilit intaratarea vrajmasului cea cu manie pornita asupra Bisericii lui Hristos, voua celor ce ati suferit foame, ger, schingiuiri, umilinta si chinuri de tot felul intru apararea legii celei stramosesti, va aducem multumirile noastre. Ca cei ce bine v-ati savarsit pentru invierea neamului romanesc, iar acum cu ingerii si cu arhanghelii va veseliti in lumina cea neinserata a Imparatiei ceresti, va rugam sa nu incetati sa mijlociti la Preaputernicul Dumnezeu ca sa ne dea iertare de pacate si sa ne pazeasca pe noi si Sfanta Biserica Sa de navalirea altor neamuri asupra noastra, de necredinta si de razboiul cel dintre noi.

  Povatuiti-ne pururea pe calea mantuirii, a rabdarii si a dragostei, ca neclintiti si uniti sa ramanem pana la sfarsitul vietii intru credinta cea adevarata.

  Asa, Sfintilor Marturisitori, care in stramtorarile si necazurile din viata voastra pamanteasca ati cerut ajutorul Puterilor ceresti, rugamu-va pe voi noi nevrednicii, ca sa primiti in acest ceas rugaciunile noastre si sa ne acoperiti de smintelile veacului acestuia si de rautatile celor potrivnici, ca si noi pe calea cea stramta si cu chinuri neinfricati sa marturisim Evanghelia lui Hristos, spre slava lui Dumnezeu si mantuirea neamului romanesc, Amin. Sa ne traiti parinte si Domnul sa va aiba in paza Sa!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.