Ing. Constantin Iulian presedintele Federatiei Romane a Fostilor Detinuti Politici Luptatori Anticomunisti...

Ing. Constantin Iulian presedintele Federatiei Romane a Fostilor Detinuti Politici Luptatori Anticomunisti invitat la emisiunea Profesionistii: „Am facut 13 ani si jumatate de inchisoare(…) Am fost, sunt si voi fi legionar(…) Miscarea Legionara a fost anticomunista” VIDEO

by -
16 1124

Urmariti un om extraordinar!

(Visited 419 times, 1 visits today)

16 COMMENTS

 1. De cand au marit bugetul SRI si STS, astia isi permit sa plateasca tot felul de fomisti sa joace cartea unui nationalism idiot, menit sa compromita orice inchegare sanatoasa.
  Ce scrie „Doru” seamana cu CV Tudor si se vindeca cu Romparkin si Majeptil. Este necesara si hidratare corespunzatoare

 2. Citind ce scrie acest Doru nu ar trebui sa ne mire imaginea proasta pe care o nationalismul romanesc.

 3. Doru1943,
  Din cauza starii mele adanci de pacatosenie nu am putut decat sa ma amuz de raspunsul tau. Cu siguranta cineva cu o inaltime duhovniceasca s-ar fi intristat si s-ar fi rugat pentru tine.
  Umila mea memorie imi spune ca nu ti-am adus niciuna din acuzele pe care mi le atribui si poate ma faci si pe mine sa-ti pricep punctul de vedere, asta pentru ca nu imi permit a-ti judeca declaratiile fara a fi sigur ca le-ai spus intr-un moment de luciditate mentala.
  Bineinteles ca ai dreptul de a spune ce gandesti, atat despre mine cat despre oricine altcineva pe care-l cunosti la fel de bine, insa poate nu ai inteles ca aici am postat o emisiune tv a unui fost detinut politic, iar rostul comentariilor sunt pentru a dezbate pe acest subiect.
  Daca doresti si subiecte excusiv filetiste, atunci te anunt ca site-ul nostru nu impartaseste aceste idei ca fiind bune, insa poate pe viitor vom incerca sa aducem in discutie si asemenea teme unde te vom astepta cu bucurie sa ne incanti cu pledoariile tale nationaliste si de exterminare a popoarelor dusmane.
  Pana atunci cred ca prin prisma ratiunii tale vei concluziona ca aberezi.

 4. Domnule Doru,
  intreceti orice limita a decentei umane! in mod normal asemenea comentarii nu ar trebui sa le acceptam! oricum rusine sa va fie pt asemenea „urari”! pt a nu va da satisfactie eu personal nu va doresc reciprocitate!
  Specimene ca dumnevoastra fac de rusine si discrediteaza ceea ce a mai ramas din ideea legionara!

 5. machidoane,sa iti dea acelasi Dumnezeu ce a acceptat asasinatele de la Tancabesti…fericirea …bunastarea ce imi doresti tu mie !! esti…maramoi? evreu? doresc moartea asasinilor neamului meu, talionul,nu te voi mangaia pe frunte,nici nu iti voi da cana de apa …proverbiala..,am fost asasinat de tine,de neamul tau, siii vrei sa fiu… ,,tolerant,,??????pervers parsiv si nici macar …machidon !!
  cu toata ,,dragostea ,,mea ,sa te vad in poza la Jilava !!Nu pot sa mimez toleranta,…,,machidoane,,sunte/ti dusmanii mei nativi ai neamului meu !!PLECATI MURITI !!!

 6. Foarte „crestineasca” ura(rea) ta domnule Doru. Din cauza acestei gandiri anticrestinesti e la nivelul la care e dreapta romaneasca.
  Imi „place” ca mai intai doresti moartea unor oameni ca si tine, iar apoi spui sa aiba Dumnezeu grija de noi. Nu-mi imaginez cum se impaca cele doua idei in sufletul tau.

 7. Am cunoscut acest OM,la sediul Partidului Pentru Patrie!!
  Material uman de calitate superioara,rar de gasit!!Dedic simpatia mea si respectul,acestui OM,si doresc sa traiasca pana isi vede toti dusmanii morti!La multi ani camasilor verzi, romanilor nationalisti,Dumnezeu sa aiba grije de noi!! C N Doru Craiova

 8. Nu stiu cine blocheaza, daca blocheaza cineva, sonorul. La mine merge. Incercati cu alt browser.

 9. Duhul Căpitanului veghează asupra noastră!

  Cu credința noastră nezdruncinată în Dumnezeu, cu voința noastră de a rămâne tari în mijlocul furtunei, cu desprinderea noastrã totalã de tot ce-i pământesc, jurãm bucuroși sã servim România și Crucea.

 10. Fost sef de FDC in zona Vasluiului, arestat in 1948, condamnat, dupa anchete consumate cu torturi inimaginabile, supus la reedicare la Suceava mai intai, apoi la Pitesti, unde e unul din putinii care reuseste sa strabata infernul cu o verticalitate de-a dreptul miraculoasa. Eliberat in 1954, participa latentativa unor grade legionare de a constitui un grup de comanda al Miscarii, in jurul comandantului legionar C-tin Puiu Athanasiu (fost prefect legionar de Focsani, prizonier in lagarul sovietic Vorkuta, unde a organizat impreuna cu alti legionari revolta prizonierilor impotriva Anei Pauker si a celorlalti komisari bolsevici care incercau sa creeze Divizia tradatoare Tudor Vladimirescu). Arestat in 1956, dupa evenimentele din Ungaria, impreuna cu alte mii de legionari), este condamnat in lotul lui Puiu Atanasiu, pentru reorganizarea Miscarii Legionare. In timpul reeducarii de la Aiud a refuzat CATEGORIC ORICE COMPROMIS si a stat numai in Zarka, alaturi de legionarii inflexibili. Eliberat in 1964, la amnistia generala, isi termina studiile, in anii 1980 dezvoltind solutiile pentru salvarea litoralului romanesc. Din pacate, au fost aplicate alte solutii, pe criterii politice, cu rezultatele cunoscute de acum. Abia in 1990 reuseste sa obtina doctoratul mult visat in hidrotehnica. Profesor universitar la catedra de hidrotehnica a Politehnicii. Se distinge dupa 1990 prin actiuni in Asociatia Fostilor Detinuti Politici, coordoneaza Muzeul Rezistentei din 1993, apoi 3 ani prima tabara de munca si educatie legionara de dupa 1941, la Balaciu.
  In 1995, la ordinul lui Nistor Chioreanu, seful grupului de comanda al Miscarii Legionare din tara, preia functia de presedinte al Partidului „Pentru Patrie”, in cadrul primului transfer de generatii al conducerii acestuia, de la vechile grade legionare, la fratii de cruce (la Manastirea Sambata de Sus). Conduce in mod admirabil 10 ani Partidul „Pentru Patrie”. In prezent, face parte din conducerea Senatului PPP si este presedintele Federatiei Fostilor Detinuti Politici Luptatori Anticomunisti.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.