Discutii despre Masonerie la OTV: Florian Bichir o face pe-a avocatul masonilor....

Discutii despre Masonerie la OTV: Florian Bichir o face pe-a avocatul masonilor. Ion Coja e putin confuz despre ce inseamna masoneria. Preotul invitat nu prea are loc sa vorbeasca. VIDEO

by -
6 1448

Astept comentariile dumneavoastra!

Eu nu prea stiu ce sa spun, in afara de faptul ca m-a surprins putina putere de intelegere a domnului profesor Ion Coja asupra masoneriei.

Pe preotul invitat nu-l cunosc. Iar Florian Bichir e acelasi personaj de doi bani.

C.M.

http://www.youtube.com/watch?v=lvyd-o95zXs&feature=mfu_in_order&playnext=1&videos=movSvFsGYPk

Cateva completari despre masonerie de pe blogul lui Saccsiv:

Walther Rathenau (1867 – 1922) scria la 24 decembrie 1921 in Wiener Freie Presse:

„Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii „

Individul a fost evreu, politician, scriitor, ministru de externe in timpul Weimar Republic. Fiul lui Emil Rathenau. Legaturi stranse cu masoneria

Lider industrias in vechiul imperiu german si noua republica. Unul din fondatorii German Democratic Party. In 1921 devine ministru al reconstructiei si in 1922 ministru de externe. Insistenta sa ca Germania sa accepte integral obligatiile Treaty of Versailles precum si Treaty of Rapallo cu Uniunea Sovietica i-au infuriat pe nationalisti.

Are dreptate Ion Coja: masoneria conduce. Grav este insa ca se bucura … Iata si la cine se inchina de fapt masonii:

Manly Palmer Hall (1901–1990), gradul 33, ritul scotian. In 1934, Hall fondeaza Philosophical Research Society.

In cartea „The Lost Keys of Freemasonry „, pag. 48, a scris:

Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale

Lucrarea “ The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “a fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist .

Albert Pike (1809 – 1891), mason, gradul 33 ritul scotian, a formulat dogma divinităţii lui lucifer în “Morals and Dogma“:

Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu

Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste. „

Despre francmasonerie Albert Pike sustinea in lucrarea sa “DOGMĂ ŞI RITUAL” ca: „Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor…, iar cealaltă este publică…”

(Visited 600 times, 1 visits today)

6 COMMENTS

 1. V-as ruga pe aceasta cale sa nu otv-izati acest sait,unde vad stiri cu si despre otv fug cat ma tin calcaiele.

 2. Din punctul meu de vedere, Coja era compromis demult. Odata sustinea binefacerile regimului Iliescu, deci…

 3. E o adevarata propaganda a masoneriei pentru a-si scoate in fata unele merite care nu exista.
  De pilda unirea facuta de Cuza. Intradevar, Al.I.Cuza a fost in masonerie, iar el s-a folosit de asta pentru a produce unirea principatelor. Dupa aia cand a incercat sa se detaseze de organizatie dar a fost fortat sa abdice. Cum?!
  Din unele surse se pare ca a fost prins in pat cu amanta si i s-a spus, ori abdici, ori facem public. Rezultatul il stim cu totii.
  Un mason vorbea cu un preot pe care-l cunosc si ii zicea foarte deschis ca „noi credem in Dumnezeu, ritualurile satanice incep de la gradul 3 in sus.”
  Fiecare crede intr-un Dumnezeu, diferenta se face atunci cand credem in Dumnezeu dupa cum a zis chiar El ca e, ori credem cum cum ni se pare noua ca ar fi bine sa fie.

 4. Ritul scoțian, antic și acceptat, nu e nici antic nici ancceptat, ci impus prin liderii cooptați și corupți.Francmasonii nu-s orientali nici benefici lumii,și asta ne dăm seama din satanismul fondatorilor lor,a faptelor criminale ale masonilor francezi și a tuturor de altfel.Să nu-mi spună mie cineva că românii au fost ajutați de masoni că nu-i cred,zvonurile nu țin de adevăr.Citeam acum cîteva zile că pînă și Horea era mason,cîte aberații trebuie să mai înghițim pînă interzicem organizația asta mincinoasă și criminală?

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.