Dezbatere pe tema Dosarului Electronic de Sanatate, duminica, 11 decembrie, ora 10.00,...

Dezbatere pe tema Dosarului Electronic de Sanatate, duminica, 11 decembrie, ora 10.00, in Bucuresti!

by -
0 1182

Potrivit www.formaremedicala.ro, duminica aceasta, la Bucuresti, va avea loc o dezbatere pe tema dosarului electronic de sanatate, organizata de Patronatul Medicilor de Familie. Evenimentul urmeaza a se desfasura la Crystal Palace Ballrooms – Calea Rahovei 198 A, sector 5, Piata Chirigiu.

Intreg articolul poate fi citit aici:

,,Dezbatere despre DES la Conferinţa regională ,,Medicul de familie – Practician şi manager”

Data ultimei actualizări: 08/12/2016

Sfârşitul acestei săptămâni  este marcat de un cel mai important eveniment al anului pentru medicii de familie.

Conferinţa regională “Medicul de familie – Practician şi manager aflată la ediţia cu numărul şase, are un program interesant, cu sesiuni şi seminarii despre cele mai actuale teme din practica medicului de familie la ora actuală.

Pe lângă sesiunile ştiinţifice, în ultima zi a conferinţei “Medicul de familie – Practician şi manager” va avea loc o dezbatere despre  PIAS ( SIUI, CEAS, SIPE şi DES).

La această sesiune şi-au anunţat participarea actori importanţi de pe scena sănătăţii din România.

Subiectul Dosarului Electronic de Sănătate (DES) va fi abordat de medicii de familie împreună cu jurişti, pacienţi  şi reprezentanţi din partea instituţiilor de decizie.

Dezbaterea va avea loc duminică, 11 decembrie orele 10:00,  la Crystal Palace Ballrooms Bucureşti.”

De mentionat este ca la aceasta dezbatere vor fi prezenti reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, ai Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, ai Avocatului Poporului, precum si ai Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Dezabaterea va fi moderata de Nana Pircalabu, presedintele Patronatului Medicilor de Familie din Bucuresti.

Asadar, chiar daca ziua si ora sunt total nepotrivite, mai ales ca tot pe 11 decembrie sunt si alegeri, anuntati pe toata lumea si cine considera, sa mearga, cine nu, sa se roage pentru ca Domnul sa nu le ajute! Toti cei care suntem impotriva DES inca avem un cuvant de spus.

De asemenea, e bine de stiut ca exista si o initiativa a Asociatiei pentru Libertatea Romanilor, de a depune plangere impotriva DES, plangere pentru care se strang semnaturi. Pentru detalii accesati:  http://asociatialibertatearomanilor.ro/

(Visited 114 times, 1 visits today)

NO COMMENTS

Leave a Reply

Cod de verificare * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.