Despre Recensamantul (abuziv?) 2011

Despre Recensamantul (abuziv?) 2011

by -
16 731

1. Acest recensământ este abuziv prin natura întrebărilor prea intime.
La această acuzaţie statul bălmăjeşte că aceleaşi întrebări au fost puse şi în Germania, dar nu spune că acolo statul a fost dat în judecată. La fel s-a întamplat şi în Anglia. Şi în alte ţări europene. Sunt nemtii, englezii, francezii, spaniolii, italienii şi alţi europeni proşti? De ce am fi noi? Un recensământ urmăreşte dinamica populaţiei, nicidecum datele confidenţiale.

2. Statul minte cu neruşinare spunând că datele sunt confidenţiale.
Din moment ce recenzorul va avea acces la ele, cum pot fi confidenţiale? Când te duci şi semnezi un contract bancar sau de telefonie mobilă, există un paragraf care tratează confidenţialitatea datelor. Statul sau recenzorul nu semnează nicăieri că acele date sunt confidenţiale. Doar te asigură.
De ce face asta?
Pentru că statul minte cu neruşinare. Datele din recensământ pleacă la Eurostat şi acolo vor avea acces la ele, alte puteri străine de statul român, inclusiv companii străine.

3. Dacă nu deschideţi uşa NU primiţi amendă.
Nu puteţi primi amendă dacă nu deschideţi uşa. Nu ştie nimeni dacă sunteţi în localitate sau în afara ţării. Şi ce o să facă statul, o să amendeze aşa pe ghicite nişte sute de mii de oameni? Sau poate milioane de cetăţeni plecaţi din ţară la muncă în străinătate.
Şi nu uitaţi, că rezultatele recensământului vor fi gata in 2014. Deci până atunci statul nu ştie dacă nu aţi fost în ţară sau poate că aţi fost recenzat în altă localitate.

Să nu uităm că un stat care se împrumută pe spatele nostru, care vrea să dea aurul ţării, care a dat deja din bogăţiile naturale ale poporului cum ar fi petrolul şi gazele, care vrea să ne otrăvească cu vaccinuri şi care ne obligă sub ameninţare să îi furnizăm informaţii intime fără să ne întrebe dacă suntem de acord cu aşa ceva, acel stat nu mai este democratic. Avem de-a face cu abuzuri specifice începuturilor unui stat dictatorial.

Sunt câteva idei care se repetă mereu în rândul celor care susţin acest recensământ.
Vom demonta pe rând aceste idei ca să nu mai fie puse în discuţie pe viitor.

Minciuna 1: Recensământul e ceva normal şi nu trebuie să ne sperie.
Tocmai că acest recensământ nu este unul normal prin natura întrebărilor prea intime. Recensământul are scopul de a afla dinamica populaţiei şi nu aspecte legate de viaţa privată a individului.
Trebuie spus că acum, faţă de trecut, statul deţine forme informatice (hardware şi software) superioare de gestionare a informaţiei. Pe scurt, statul vrea să îşi creeze propriul Facebook cu toată populaţia României. Cel puţin pe Facebook spui ce vrei tu despre tine, la recensământ spui ce vrea să afle statul. Informaţii smulse sub ameninţarea amenzii.

Minciuna 2: Confidenţialitatea este calitatea de bază a Recensământului 2011.
NU EXISTĂ CONFIDENŢIALITATE!
Dacă ar exista, atunci de ce statul nu oferă un contract de confidenţialitate? Pentru că nu poate. Statul va trimite datele obţinute la Eurostat iar acolo, la datele dvs., vor avea acces puteri straine şi companii straine.
Englezii au făcut mare scandal pe tema asta. Nemţii au dat statul în judecată.

Minciuna 3: Statul va vrea binele si pentru asta are nevoie de datele dvs.
Statul nu se prea omoară cu datele obţinute din recensământ ca să aplice politici sociale. Există declaraţiile unor oficiali ai statului român că politicile sociale nu sunt aplicate după datele din recensământ, ci după alte criterii politice.
În urma obţinerii unor date, de obicei statul vine cu noi taxe şi impozite. Când au văzut că românii îşi aduceau maşini de afară, au pus taxa de primă înmatriculare, deşi nu le pasă de mediu (Roşia Montana şi jaful din pădurile României).  Această taxă este ilegală. Dar pentru binele dvs. ce nu face statul.

Minciuna 4: Statul cheltuie bani şi e păcat de ei să nu participăm la recensământ.
La recomandarea puterilor străine statul a cheltuit bani şi pentru vaccinuri. Vaccinurile nocive care au lăsat copii paralizaţi. Deşi sunt foarte multe cazuri la noi în ţară, nu apare nimic la ştiri. Copii paralizaţi, manipularea Tecuceanu şi nu în ultimul rând, cazul Finlanda. Un caz de răsunet mondial în care finlandezii au spus că vaccinul pentru gripa porcină este nociv.
La noi nicio vorbă. Presa este interesată de vulgar şi din când în când prezintă că statul ne vrea binele şi să răspundem la toate întrebările recensământului lor. Altfel amendă!

Minciuna 5: Nu trebuie să răspundeţi la toate întrebările din chestionar.
Să fie clar, dacă la unele întrebări răspundeţi şi la altele nu răspundeţi, atunci riscaţi amenda, căci e refuz de cooperare cu recenzorul. Decât să nu răspundeţi la unele întrebări pe un chestionar semnat de dvs., mai bine îi luaţi recenzorului chestionarul din mână şi îl rupeţi, apoi îl daţi afară pe uşă.

Minciuna 6: Dacă nu deschideţi uşa primiţi amendă.
FALS! Proprietatea este inviolabilă şi este dreptul dvs. dacă deschideţi sau nu, uşa.

Minciuna 7: Dacă nu sunteţi în localitate trebuie să vă prezentaţi la Comisia de recenzori altfel primiţi amenda.
Rezultatele recensământului vor fi complete în 2014. Abia atunci se poate discuta acest lucru. Şi ca să poate fi pus în discuţie, trebuie să vă aducă în faţă o persoană care a declarat că nu sunteţi în localitate. Până în 2014 se vor schimba foarte multe, inclusiv preşedintele. Dar cei cu apucături de informatori să aibă grijă, că tot ce e semnat se află. Ca şi acum de altfel. Cine ar fi ştiut ca Voiculescu e fost informator, dacă nu era o semnatură?

Sursa: http://antirecensamant2011.wordpress.com/

(Visited 136 times, 1 visits today)

16 COMMENTS

 1. Cu vremurile in care traim ,minciuna a aluat de mult dreptul adevarului ,motivand „plauzibil” actiunile ei ca fiind „necesar”,motivand si promovand totodata „necesitatea” in viitor pt microciparea omenirii.Totul se petrece cu pasi marunti ,dar repezi pt cine are ochi.Mai intai TOTUL trebuie sa devina o „necesitate” pt a nu parea o constrangere,iar apoi totul sa decurga „normal”.Anormalitatea ia locul normalului,exact ca minciuna locul adevarului,ca dumnezeul european lumesc,in locul celui ADEVARAT DIN DUMNEZEU ADEVARAT!Din pacate asta se urmareste usor usor,afisand toate ca fiind „normale” si chiar „necesare”.Uitati-va in jurul dvs in arcul de 24 de ore la prezent,chiar nu va simtiti conditionati cu NIMIC?,iar apoi aruncati-va cu imaginea mintii in viitor…vedeti tabloul ?, Copiii nostri il vor vedea la real…Sumbru ,dar adevarat… pe bune…….Doamne Ajuta! P.S. Tineti aproape …cat mai avem posibilitatea sa ne recunoastem…

 2. Daca recesamintul se face pentru a afla numarul locuitorilor,statul stie din Birourile de Stare Civila de pe linga PRIMARIILE din teritoriu care tin o evidenta zilnica despre locuitori,noi nascuti,prescolari,elevi,studenti,maturi in cimpul muncii si decedati !Mai este nevoie de un recesamint? Daca Da! Atunci,probabil,in dosul recesamintului,se urmareste cu totul altceva! Sa auzim numai de bine!

 3. @Dana

  Doamna/domnisoara, recensamantul este o formalitate. Se face de peste 100 de ani. Acum este putin mai detaliat si atata tot.

  Cum la ce-i trebuie datele? Pai cand apar statistici pe la tv cand zic aia ca „romanii nu se spala”, ca „romanii sunt analfabeti”, nu va place. Dar cand e sa dam aceste informatii, ca sa se stie exact cati analfabeti/orbi/surzi/credinciosi avem, nici asa nu e bine.

  Plus, repet: NU TREBUIE SA SPUI ADEVARUL. Poti spune ce vrei! Nu esti obligat sa spui nimic…

  Sunt de acord ca statul roman e de multe ori impotriva propriului popor, dar recensamantul e…recensamant. Ma intreb, oare ungurii sunt la fel de indemnati sa nu raspunda?!

  De ce sa nu demonstram, cu date oficiale ca ateii sunt sub 1%? De ce sa nu demonstram ca suntem o natiune crestina? De ce sa nu aflam cati tigani avem de fapt? Si cati romani sunt de fapt?

 4. Secrtanţii pot ţipa – în lipsa unui recensământ – că Biserica NOASTRĂ nu este naţională. Personal, mă interesează prea puţin biserica dumneavoastră, şi mai mult bunăstarea STATULUI ROMÂN în care trăiesc. Aşa cum ar trebui să dorească orice NAŢIONALIST convins. Cei cu atitudini anarho-bolşevice ar fi bine să se declare public ca atare în loc de a se mai prezenta cu cioara vopsită. Eventual vopsită chiar verde.

 5. Pai si daca are toate datele, de ce le mai vrea odata? Sa munceasca sa le adune de peste tot ca eu i le-am dat deja odata si am platit prin taxe si impozite salariile bugetarilor sa le stocheze. Vrea sa faca recensamant? Sa ma intrebe sexul, varsta si eventual etnia optional in functie de dorinta cetateanului. Restul informatiilor la ce-i trebuiesc? Asa orbi si indoctrinati am ajuns ca uitam ca statul trebuia sa fie condus de oamnei, nu invers.

 6. @Moshu

  Foarte buna asta cu prostia, excelent argument. Cu alte cuvinte, n-ar trebui sa mai facem nimic niciodata. Respectiv sa nu mai respectam regulile de circulatie, pentru ca sunt facute de stat si ne vrea raul.

  Am scris doar ca acele intrebari trebuiau puse. Dupa logica ta, statul roman n-ar trebui sa mai faca niciodata vreun recensamant.

  Voi chiar nu ganditi? Chiar nu realizezi ca statul are toate datele despre tine, la orice ora? Asta e doar o formalitate.

 7. Intrebari care MIE imi par indecente si personale : 1.Preacunoscutul CNP (cum spune si denumirea, e PERSONAL) , 2. Locul de munca si adresa , 3. Cate ore sunt eu plecata de acasa pentru munca (aceste informatii sunt deja declarate, se gasesc la Inspectoratul Teritorial de Munca), 4. Religia (sa ma intrebe biserica asta, nu trebuie sa dau socoteala unde ma rog eu statului), 5. Cu cine traiesc eu consensual (??!!?!?!?!?!? POFTIM?), cu cine sunt casatorita, cati copii am (ACESTE DATE Le-am MAI DECLARAT ODATA, STATUL MA INTREABA PE MINE?!?!?!?). 6. Ocupatia. Daca vrea sa afle aceste lucruri de ce nu face un SONDAJ fara date persoanle. Voi nu va dati seama ca dati aceste date sub semnatura??! Este cineva in tara asta care sa fie atat de ingenuu incat sa dea toate informatiile astea si semnatura cuiva care dupa ii iese pe usa si care nu i-a oferit nici un contract de confidentialitate?!??!?! (cu bancile sau alte firme am contracte, cu statul ce contract am?! ) Si ca sa-i raspund si lui Donkeypapuas: eu fac parte din majoritate, din toate punctele de vedere, de la familie, religie si nationalitate dar Gandesc si m-am saturat sa fiu un sclav pe plantatie care e impozitat in fiecare zi pentru nimic in schimb, tu nu?

 8. Sa crezi ca statul pune intrebarile respective ca ne poarta de grija inseamna ca fie nu cunosti de loc statul roman – si UE, de altfel – fie esti complet prost. Parerea mea.

 9. Am citit acum chestionarul, singura problema o gasesc cu CNP-ul. In rest, intrebarile sunt de bun simt.

  Mi se pare normal ca statul sa stie cati orbi, surzi sau persoane cu handicap are intre populatie. Daca n-ar sti, am zice ca nu-l intereseaza.

  Cum e bine?!

 10. „Un alt capitol se referă la “dificultăţile pe care persoana le are în activităţile zilnice“. Dificultăţile trecute în formular sunt cele de vedere (trebuie declarate chiar dacă ele sunt corectate prin ochelari sau lentile de contact), de auz (chiar dacă sunt corectate printr-un aparat), de comunicare sau de îngrijire proprie (dacă persoana se poate îmbrăca sau spăla singură). În cazul în care aceste dificultăţi există, trebuie menţionată şi cauza.”
  Eu consider ca asta e unul din paragrafele care se leaga de viata intima sau strict personala.Mai cautati si o sa gasiti mai mult decat atat.Bafta

 11. Din pacate, pe siteul cu pricina nu spune care sunt acele intrebari care incalca dreptul omului la o viata intima…

  Singura problema a recensamantului e ca statul nu garanteaza confidentialitatea. Dar pana la urma, si daca ar garanta-o, nu exista siguranta ca datele nu sunt folosite…

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.