Concept

Concept

„Entuziaștii de la începutul secolului al XIX-lea au deschis drumul pe care ne îndreptăm și au dat un nume patriei române. A rămas ca noi, urmașii lor, să întocmim întreg planul de viitor, să dăm, pe lângă nume, și un suflet patriei noastre. Între hotarele ce ne-au fost păstrate de strămoși, noi trebuie să creăm o unitate de aspirațiuni; să făurim un ideal național pentru toți – fără excepțiune – cei ce locuiesc pământul României”. (Constantin Rădulescu-Motru)

Proiectul Foaie Națională este construit în conformitate cu toate principiile libertății de acces la informație. Dacă considerați că drepturile dumneavoastră de autor v-au fost încălcate vă rugăm să ne contactați la e-mail-ul foaie.nationala@gmail.com pentru a acționa în consecință.

(Visited 849 times, 1 visits today)

8 COMMENTS

 1. Ho fratilor ! Acum 2000 de ani a avut loc o adevarata schimbare la fata si a stramosilor nostrii, adica s-au crestinat si au inceput sa se schimbe comportamental, ca mod de gandire; nu ne-am nascut atunci decat la modul metaforic.

 2. vorbe, vorbe, vorbe….
  minciuni in fiecare afirmatie.
  habar nu aveti cine sunteti si cine ati fost.
  credeti voi, ca daca repetati aceleasi prostii, va va crede cineva ?
  da, probabil tot asa ca si voi, dar nicidecum unul informat corect 🙂

 3. o minciuna un neadevar neamul Romanesc nu sa nascut ortodox o stiti foarte bine… cu mii de ani inainte de saosirea evreului Andrei in dobrogea meleagurile teritoriul actual era locuit de o populatie care nu a fost si nu putea fi ortodoxa ptr ca ortodoxia nici nu exista in acele timpuri cu 2000 de ani I.H pe columnele din Persepolis Iran erau sculpturi care prezentau sciti erau sungurii care purtau pantaloni locuitori ai zonei nord estice pina in Ucraina care faceau comert cu miere si griu tocmai in Persia

 4. Buna ziua.

  Salut existenta acestei publicatii, si nu stiu daca e locul potrivit, dar as avea de facut cateva sugestii.
  Targhetul revistei trebuie sa devina cu predilectie tinerii, viitorul tarii.Pentru ca publicatia sa devina atractiva trebuie sa introduceti si articole care sa atraga tinerii, articole care , bineinteles, sa aiba o tenta nationalista, nu neaparat f accentuata. Sportul,IT-ul( unde avem buni specialisti ), stiinta si tehnologia, muzica romaneasca ( unde stam bine )etc., trebuie sa fie alterneze cu articole legate de romanism, ortodoxie, istorie…As mai adauga si faptul ca este necesara o promovare puternica, facuta de cineva care se pricepe la asta.
  In momentul in care curentul national este aproape inexistent in Romania, se impune sa venti cu idei noi si multa minca pentru a va castiga ( recastiga )cititorii .
  Va doresc succes.

 5. Felicitari! Azi ,intamplator am auzit despre aceasta Federatie. Intrebare : de ce 2 ( doua ) organizatii , una sub denumirea de ,, Asociatia Fostilor Detinuti Politici din Romania ” si alta ,, Federatia Romana a Fostilor Detinuti Politici Luptatori Anticomunisti ”?

 6. Stmati Domni. De cateva zile am descoperit „Foaia Nationala” si o citesc cu asiduitate si mult interes. Sunt informatii ca-
  re ar trebui sa stea in manualele de istorie nationala;la fel
  si comentariile privitoare la istoria neamului. DIN PACATE s-a
  inceput – inca din 1945 – o agresiune asupra a tot ce e natio-
  nal.Guvernantii de dupa 1989 sunt cu totul aserviti Occidentu-
  lui. Cu e8i sunt mielisei, cu noi, hiene.Nu stiu care e audi-
  enta F.N., dar eu fac propaganda mai ales printre tineri fiindca lor le ramane tara. Dupa cum at8i putut constata si TV-ziunule sunt antinationale. Ici colo (exceptie OTV) cate o emisiune cu iz national.Nimeni nu discuta problema NATIUNII ROMANE frontal. Global este un atac asupra a tot ce e national.Numai NATIONALUL cu intreaga traditie ne DA IDENTITATEA NOASTRA CA NATIUNE si de aici la fiecare in parte ca persoana.Natiunea e o realitate istorico-cultu-
  rala care in tot cursul istoriei se sprijina pe SENTIMEN-
  TUL NATIONAL. Incercati la OTV sa va prezentati parerile si intentiile. DOAMNE OCROTESTE-I PE ROMANI !

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.