Primul deținut politic al noii dictaturi homosexuale

Primul deținut politic al noii dictaturi homosexuale

by -
6 967

Nicolas Bernard-Buss (din imagine) în vârstă de 23 de ani, un opozant activ al căsătoriilor dintre persoane de același sex, a fost condamnat la 4 luni de închisoare (printre care 2 cu executare) și la o amendă de 1000 de euro de către Tribunalul de la Paris, pentru “rebeliune” și alte acuzații dubioase.

Tânărul francez în vârstă de 23 de ani a fost reținut de poliție marți, 16 iunie, în timpul unui protest anti-căsătorii gay din fața televiziunii franceze TV6, unde președintele F.Hollande participa la o emisiune.

Susținătorii lui Nicolas au lansat câteva site-uri pe internet (http://www.soutien-nicolas.comhttp://www.liberonsnicolas.fr), cerând sprijinul cetățenilor în vederea eliberării tânărului. Până la acest moment circa 60 de mii de persoane au semnat petițiile on-line. De asemenea ei au lansat un apel către cetățenii din afara Franței să solicite ambasadelor franceze din țările lor să elibereze necondiționat pe Nicolas Bernard-Buss și să oprească persecuțiile împotriva opozanților căsătoriilor homosexuale. (sursa: Buciumul)

(Visited 224 times, 1 visits today)

6 COMMENTS

  1. Dictatura si homosexualitatea sunt doua lucruri care merg foarte bine impreuna. Lenin il avea de iubit(a) pe Zinoviev care ii scria: „Sarut fundul tau marxist”. Metaforic vorbind, Lenin i-a obligat la asta pe toti adeptii sai, ceea ce fac si zbirii de azi ai noii dictaturi.

  2. Nu are nimeni , nimic impotriva lor atat timp cat isi vad de problemele lor.Homosexuali au existat intotdeauna dar,pana acum, nu au cerut sa se casatoreasca.Nunta este una din cele 7 Taine Sfinte si nu poate fi batjocorita.Se stie foarte bine cat este de urat acest pacat inaintea lui Dumnezeu.De ce vreti sa acceptam nefirescul ,facand propaganda mincinoasa ?Sunt oameni bolnavi sufleteste,nu sunt in legea firii aceste relatii.Sunt un pericol pentru familie .Ce ca educatie poate sa primeasca un copil adoptat de un cuplu de homosexuali?Sa devina ca ei,nu?Daca asa ceva considerati normal , firesc inseamna ca suntem o societate bolnava.Stiinta e lasata de Dumnezeu sa ne lumineze nu sa ne indobitoceasca.Pot spune medicii ce vor,aceasta stare nu este una fireasca.

  3. Se pare ca asta este doar începutul…

    Peste o vreme va fi ilegal și să critici poponarii în discuțiile private, vom ajunge ca înainte de 89 când nu vroiai să îl înjuri pe Ceaușescu la telefon sau când trebuia să fii foarte atent cu cine vorbeai așa ceva.

    Și totuși chestia asta s-a întâmplat în singura țară în care au fost manifestații masive anti căsătoriilor gay.

    Dacă un om făcea asta în Olanda sau altă țară „în care libertatea cuvântului este respectată” atunci opinia publică nu ar fi avut nici un pic de milă sau solidaritate față de „inculpatul care consideră că homosexualii nu trebuie să aibă aceleași drepturi ca toată lumea”…

    Trist… foarte trist…

    Și mai departe de ce nu ar fi posibilă o situație de genul ăsta:

    Ion e căsătorit cu Ionela, au copii. Ionela își dă seama că e lezbi, divorțează de Ion, obține custodia copiilor, se căsătorește cu Veta, Veta e și ea mamă a copiilor (legal), dar Ion demonstrează în instanță că ai lui copii au nevoie și de tată, atunci se decide că odraslele ar trebui să aibă 3 părinți, și își dau cu toții seama că cel mai bine ar fi să fie toți 3 căsătoriți, ia hai să schimbăm și numărul de oameni care formează o comuniune, să zicem de la doi la trei
    (hai să nu desființăm din prima, o luăm gradual, să nu se prindă toți proștii).

    Deja pasul cel mai mare s-a făcut, nu mai e nevoie de un bărbat și o femeie ca să formeze o căsătorie, dar de ce trebuie să fie 2?

    Și de aici doar imaginația bolnavă a unor păpușari este limita…

    Deja exista o miscare pentru legalizarea „casatoriilor in grup” si o alta pentru dezincriminarea pedofiliei…

  4. Dar cine ce are ceva cu homosexualii ? Nimeni nu-i asupreste,nimeni nu le rapeste ceva din drepturile civice…Majoritatea oamenilor normali (adica heterosexuali,adica asa cum este natural la oameni si restul mamiferelor,pasarilor,insectelor…)resping ideia homosexuala asa cum resping anumite mancari sau practici ..dar nu vaneaza si asupresc pe cei care le practica.Intorc capul ..Treaba lor.Da,treaba lor dar atat timp cat nu vin sa-ti bata toba sub geam,cat timp nu te agreseaza ei pe tine !! A vazut cineva parade de heterosexuali ? Homosexualitatea-care este o deviatie de la natural- poate sa coexiste foarte bine cu majoritatea normala.Atata timp cat nu-si pun agresiv eticheta si cat nu te silesc sa iei cunostinta despre existenta lor ,nu pot deranja pe nici un om normal. Oare in ziua de azi homosexualii nu pot trai decat enervand mediul in care se dezvolta,incercand a face adepti ?

  5. homosexualitatea nu este o boala. ne dam toti cu parerea fara sa ne documentam, dar ceea ce e mai important fara sa fim in pielea lor. este arhicunoscut ca un organism masculin secreta si hormoni feminini, si viceversa. de concentratia hormonala depind aspectele fizice si PSIHICE, la baza unei relatii dintre 2 oameni care au ajuns la maturitate sexuala stand atat atractia fizica, cat si AFINITATILE EMOTIONALE. se nasc din ce in ce mai multi copii hermafroditi, care contin atat caractere fizice si psihice, atat feminine cat si masculine. cu ei ce facem? ii declaram bolnavi, ii omoram cu pietre. sunt curioasa ce ati face daca in familiile voastre s-ar naste astfel de copii? ii veti abuza psihic, spunandu-le ca nu sunt normali, ii veti alunga de acasa? ma uit la comportamentul oamenilor ‘normali’ si ma ia cu groaza de atitudinea lor, pe cat de ignoranta, pe atat de violenta. si inca ceva gay-ii, homosexualii, nu sunt pedofili. nu are nici o legatura una cu alta. va credeti normali? eu va recomand sa va studiati mai cu atentie: veti descoperi ca aveti atat caracteristici feminine cat si masculine, atat fizice cat si psihice, unii in cantitate mai mare, unii in cantitate mai mica. comportamentul vostru, cu privire la aceasta minoritate sexuala nu este departe de una fascistoida.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.